/Tri boda iz Bilja sele u Popovac OSIM NOVČANE BILJU I BODOVNA KAZNA
bilje

Tri boda iz Bilja sele u Popovac OSIM NOVČANE BILJU I BODOVNA KAZNA

Stigao je pravorijek za prekinutu utakmicu 12. kola osječko baranjske 1. ŽNL između Bilja i Hajduka iz Popovca. Utakmica je prekinuta u 86. minuti, a u konačnici se registrira 3:0 pobjedom gostiju iz Popovca.

Podsjetimo, Hajduk koji je u Bilje stigao kao autsajder poveo je rano 2:0, no domaća momčad u 82. minuti zabija za 3:2 iz kaznenog udarca. Nekoliko minuta nakon toga gosti zbog pogibeljnog starta zarađuju izravni crveni karton, a nakon toga nastaje gužva u kojoj su sudjelovali i ljudi koji su trebali biti iza ograde. Sudac je u toj 86. minuti okončao utakmicu, a na kraju je domaćin ostao olakšane kase, bez trenera a nakon nove odluke i bez bodova koje bi vjerojatno u zadnjim minutama sačuvao s igračem više.

U posljednjem izvješću disciplinskog suca 1. ŽNL stoji sljedeće:

Povjerenik za natjecanje registrira sve odigrane utakmice 13 i 14. kola I ŽNL Osječko baranjske sa postignutim rezultatima, jer na iste nisu uložene žalbe shodno članku 68. Pravilnika o nogometnim natjecanjima HNS-a i članka 30. ove lige. Prekinuta utakmica 12 kola Bilje – Hajduk P, registrira se rezultatom p.f. 0-3, na osnovu čl 57 PONN HNS., u korist NK Hajduk Popovac.

A aktualna ljestvica uoči posljednjih 90 jesenskih minuta izgleda ovako:

 

osijek 14. kolo nova

Podijeli
  •  
  •  
  •