/Trenku samo bod, ali i liderska pozicija NAREDNO KOLO SE IGRA VELIKI DERBI DVA PRVOPLASIRANA
posavac fb

Trenku samo bod, ali i liderska pozicija NAREDNO KOLO SE IGRA VELIKI DERBI DVA PRVOPLASIRANA

Šokadija je bila slobodna pa je Trenk iskoristio situaciju i s jednim bodom zarađenim u subotnjem susretu izbio na prvu poziciju uoči velikog derbija s drugoplasiranom Šokadijom. Momci iz Seoca pojačani vrhunskim znalcima u poodmaklim igračkim godinama ipak pokazuju da nisu za odbaciti. Imena poput Mujčina, Ostojića, Miškulina, Ivkovića te ponajboljeg igrača Mirka Čička uz odlično vođenje s klupe trenera Marka Miškovića svakako su dobra pozivnica za derbi koji je pred nama. Dalibor Keser je bio strijelac jedinog pogotka koji je Trenku donio vrh, za domaćina zabio Krešimir Tomakić.

Vatrogasac se konačno probudio te iskalio na sirotim gostima iz Zbjega zabivši tek jedan manje od dvocifrenog iznosa.  Strijelci za Vatrogasac: Ilija Janković 3, Filip Čuljak 2, Danijel Dražetić 1, Josip Ružičić 1, Karlo Luketić 1 i Borislav Baja Safundžić 1. Momci iz Grižića ostaju i dalje jedan od legitimnih kandidata za naslov kao i Graničar BV koji je slavio na gostovanju u Jakačini Maloj.

Posavac se također raspucao na gostovanju u Cigleniku:

OMLADINAC-POSAVAC 2:5 (1:0)

1:0 Mitrović 24′
1:1 Babaić G 57′
1:2 atg Lugonić 60′
1:3 Babaić G 74′
1:4 Babaić K 79′
2:4 Šišić 82′
2:5 Jugović 84′

Posavac: Jurkiv S., Vlasac, Mikić, Jurkiv K.,David, Bešlić ( od 46’Pejić), Jugović, Pudić, Babaić G,Babaić K., Zarezovski

 

rrrrrr

 

Poz. Klub Bod.
1 TRENK Seoce 35
2 ŠOKADIJA Šumeće 34
3 VATROGASAC Grižići 34
4 GRANIČAR Brodski Varoš 32
5 GRANIČAR St. Kuti 25
6 ASK Gornji Andrijevci 25
7 POSAVAC Kaniža 24
8 MLADOST JM Jakačina Mala 22
9 SLOGA Gromačnik 21
10 VINOGORAC Slavonski Brod 13
11 MLADOST 1977 Banovci 9
12 GAJ Zbjeg 9
13 OMLADINAC Ciglenik 4

Foto FB Moj Posavac

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.