/Trenk i Graničar na stopostotnom učinku VATROGASAC OSTAO BEZ PREDSJEDNIKA
mladost jakačina mala fb

Trenk i Graničar na stopostotnom učinku VATROGASAC OSTAO BEZ PREDSJEDNIKA

Trenk i Graničar su dvije momčadi koje imaju maksimalan učinak nakon dva kola, a njima bi se mogao pridružiti i Vatrogasac koji ima utakmicu manje, a u Grižićima vjerojatno nitko nije niti pomislio na odigravanje utakmice jer je nakon teške bolesti preminuo predsjednik Ivan Safundžić.

Trenk je pobjedom nad Vinogrcem dohvatio prvu poziciju zahvaljujući strijelcima Antoniju Čurčiću i Stipi Ivkoviću, a s druge strane Graničar drži korak radi druge pobjede, strijelci Toni Kajder, Josip Mršić i Kristijan Bjelobradić.

U Jakačini Maloj golijada, za domaćine su zabijali Miroslav Stević, Rafael Paun, Autogol Pejnović, za goste Dominik Čeović, Danijel Čeović, 2 Stjepan Terzić, Gaj postigao također četiri pogotka no očuvao mrežu netaknutom, a Omladinac pao u Malinu – strijelci za pobjedu domaće momčadi Mijo Pavić 2, Miro Kljajić.

rrrrrrr

 

 

Poz. Klub Bod.
1 TRENK Seoce 6
2 GRANIČAR St. Kuti 6
3 ASK Gornji Andrijevci 4
4 VATROGASAC Grižići 3
5 POSAVAC Kaniža 3
6 GAJ Zbjeg 3
7 MLADOST Malino 3
8 OMLADINAC Ciglenik 2
9 MLADOST JM Jakačina Mala 1
10 SLOGA Gromačnik 0
11 VINOGORAC Slavonski Brod 0
12 MLADOST 1977 Banovci 0

Foto Mladost Jakačina Mala

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.