Trener Zlatan Hadžijusufović obavio prozivku i poveo Županjce u pripremni period

Trener Zlatan Hađžijusufović napravio je prozivku već početkom srpnja, a na nju odazvalo 22 igrača uz 9 opravdano odsutnih. Do sredine priprema trener će napraviti selekciju, tko će ostati u momčadi za sljedeću sezonu u društvu 1.ŽNL Vukovarsko Srijemske Županije.

Oglas

Nekoliko iskusnih igrača od prošle sezone se oprostilo od igranja ili je pronašlo druge klubove, dok je 10-tak novih igrača je pristupilo u potrazi svoga mjesta pod suncem. Do sada su odigrane 2 pripremne utakmice. Prije nekoliko dana, točnije 20.srpnja Županja 77 je gostovala kod novog člana međužupanijske lige Osijek – Vinkovci Slavonije Soljani te iznenađujuće pobijedila odličnu momčad Slavonije rezultatom 1:2! Tri dana kasnije Županja 77 je bila domaćin ekipi Poleta iz Donjeg Novog Sela i upisala još jednu pobjedu rezultatom 3:1!

Oglas

Do kraja priprema su još ostale tri pripremne utakmice 30.7 Zrinski Tordinci, 3.8 Zrinski Bošnjaci te generalka 7.8 protiv Mladosti iz Privlake. Trener je svojoj momčadi objasnio plan i program rada i ambicije za narednu sezonu a to je grčevita borba za opstanak u ligi. Obično novake u ligi svi gledaju kao apsolutne autsajdere, ali to zna biti dvosjekli mač. Marljivim radom Županjci žele svima upravo pokazati svoje prave vrijednosti u teškoj borbi za opstanak u ligi.

Oglas