Rovišće u tri minute osiguralo osminu finala

Sunčano vrijeme je najbolje vrijeme za derbi šesnaestine finala Kupa NS Bjelovarsko-bilogorske županije!

NK Skok – NK Dinamo Predavac 0:3

U Predavcu je danas, dogovorom klubova, odigran susret između igrača Skoka i igrača Predavca. Korektno se igralo svih 90 minuta. Zgoditke koji su ih odveli u osminu finala postigli su Matija Vrbanić (30. i 59.) te Ekeu Monkam Djef Stanes (88.).

NK Dapci – NK Mlinar 0:4

Oglas

Po golovima sličan susret, odigrao se u Dapcima. S dva gola prednosti na poluvremenu otišli su igrači Mlinara, zahvaljujući golovima Dominika Štampfa (31.) i Matea Glazera u 34. minuti igre. Također, osminu finala potvrdio je i Stjepan Lenće s dva zgoditka u 57. i 64. minuti susreta.

NK TOSK – NK Napredak (Rajić) 2:3

Oglas

Nešto napetija utakmica bila je između TOSK-a i Napretka. Iako su gosti vodili s dva gola prednosti (Ivan Borovac i Adriano Matak) tijekom većine susreta, domaćini su ih stisnuli pred sam kraj. Seba Jaković je u 73. minuti igre zabio za jedan gol razlike pa zatim i Denis Kuštrić u 88. minuti. Međutim, nekoliko sekundi kasnije, također u 88. minuti igre – zabija Antonio Jaković te odvodi NK Napredak (Rajić) u osminu finala.

NK Rovišće – NK Sloga Bjelovar 3:0

Oglas

Boris Drlja i NK Rovišće danas su se iskazali na domaćem terenu i tako si osigurali osminu finala u svega tri minute. Naime, prvo poluvrijeme je odigrano podosta izjednačeno te bez golova, ali se u drugom dijelu utakmice ukazao Drlja koji je zabio u 66., 67. i 69. minuti igre. 

 

Fotografija: Pexels