Treća ŽNL VU: Mohovo bez puno muke do zadnje pobjede u ovoj kalendarskoj godini

Završio je prvi dio natjecanja, jesenski prvak je otprije poznat, a o snazi Mohova očito govore i suparnici koji se teško motiviraju na utakmice s liderom pa je u zadnjem kolu ponovo ekipa Mohova došla do pobjede bez prolivene kapi znoja i bila je ovo već četvrta neodigrana utakmica što ne sigurno ne odgovara nikome u klubu, a posebno briljantnom Nenadu Jovickom koji je i s malo utakmica prikupio respektabilan broj pogodaka. Da je igrao još i ove koje su dobili za zelenim stolom gdje bi mu bio kraj…

Oglas

Preostala dva susreta su bila ekstremno efikasna, a posebno su se istaknuli Josip Petković s tri i Bruno Kalac s jednim pogotkom više. Petković je u tenisku pobjedu Lipovače ugradio točno pola pogodaka dok je s koro dvostruko više postigla ekipa Tompojevca, također na gostovanju zaključivši vrlo dobru sezonu i skupa s Lipovačom poručila da ne odustaje od konačnog naslova i da će i na proljeće biti aktivna u trci za Drugom ŽNL. Lider ipak poručuje da će se preko zime još bolje pripremiti i odraditi proljeće u istom ritmu pa nas definitivno u narednoj kalendarskoj godini očekuje zanimljivo nadmetanje u trećem rangu vukovarskog nogometnog saveza.

Oglas
Kolo Datum/vrijeme Mjesto Utakmica
10 12.11.2023 14:00 Vukovar HNK Radnički (V) – NK Tompojevci 1:11
10 12.11.2023 14:00 Svinjarevci NK Mladost Svinjarevci – NK Mohovo 0:3*
10 12.11.2023 14:00 Petrovci NK Petrovci – HNK Lipovača 1:6

 

Oglas
HNK Radnički (V) – NK Tompojevci 1:11 (Opravić Tomislav 59′ / Svitlanović Josip 4′, Kalac Bruno 6′, 34′, 60′, 86′, Kalac Bernard 15′, Panić Karlo 25′, Krupa Danijel 42′, Boras Gabriel 44′, 80′, Kiralj Dragan 76′ (AG))
NK Mladost Svinjarevci – NK Mohovo 0:3 *čl.59.st.3 PNN-a HNS.-a, neopravdano nenastupanje na prvenstvenoj utakmici momčadi NK Mladost
Utakmica 10. kola između domaćina NK Mladost Svinjarevci i NK Mohovo nije odigrana iz razloga jer domaćin nije imao dovoljan broj igrača za početak utakmice.
Razlog je bolest igrača i aktivne suspenzije.
NK Petrovci – HNK Lipovača 1:6 (Šerbić Siniša 41′ / Galić Šime 47′, Šojat Kristijan 51′, Prkić Ivan 64′, Petković Josip 71′, 79′, 84′)
Lista strijelaca:
17
JOVICKI Nenad (4 KU) (NK Mohovo)
12
Boras Gabriel (NK Tompojevci)
Kalac Bruno (1 KU) (NK Tompojevci)
9
Čupić Damir (NK Tompojevci)
7
Kalac Bernard (3 KU) (NK Tompojevci)
Krizmanić Igor (1 KU) (HNK Lipovača)
6
Krupa Danijel (NK Tompojevci)
Petković Josip (HNK Lipovača)
4
Popović Goran (NK Mohovo)
Šerbić Siniša (NK Petrovci)
3
Antonić Nedeljko (NK Mohovo)
Budeš Ivan (2 KU) (NK Mladost Svinjarevci)
Jovanović Miloš (NK Mohovo)…
Parovi prvog proljetnog kola:
Kolo Utakmica
Petrovci NK Petrovci – HNK Radnički (V) -:-
Svinjarevci NK Mladost Svinjarevci – HNK Lipovača -:-
Tompojevci NK Tompojevci – NK Mohovo -:-