Treća ŽNL BBŽ Sjever: Prvo kolo puno napetosti i neizvjesnosti

Prvo kolo Treće ŽNL Sjever BBŽ je započelo ovaj vikend, a kao i na Jugu, gotovo su svi domaćini uzeli prva tri boda na ukupnoj tablici.

Oglas

Oglas

Bedenik je bio prvo mjesto susreta prvog kola između momčadi NK Bedenik i HNK Hajduk. Iako očekivano, momčad trenera Ivice Solića, igrala je izvanredno i tako je s rezultatom 5:0 osvojila prva tri boda.

Oglas

Sljedeći dan svoje snage su odmjerile četiri momčadi. Signal je ugostio Moslavinu i gotovo već u prvom poluvremenu zaključio utakmicu. Najviše su se istaknuli igrači NK Signala, Zoran Tomljenović i Vilko Tisanić, koji su zabili po dva pogotka te se susret završio s krajnjim rezultatom 6:3.

Dok je u prve dvije utakmice bilo ponešto više zabijenih golova, u Zrinskom Topolovcu i Šandrovcu, igralo se poprilično napeto i neizvjesno. NK Zrinski je tako tek u 73. minuti golom Marina Marušića došao do pobjede, a ONK Šandrovac je jedini, ali pobjedonosni gol na utakmici realizirao u 35. minuti igre – golom Roberta Antolovića.

Kao posljednji susret, momčad NK Korenova je ugostila nogometaše NK Dapci. Međutim, za njih domaći teren nije bio povoljan te su izgubili 1:4.

 

Fotografija: Facebook/NK Moslavina Velika Trnovitica