Treća NL Sjever: Koprivnica i Polet remijem zaključili kolo

Kolo su zaključili prvi i zadnji na ljestvici neodlučenim ishodom s kojim nitko u potpunosti nije zadovoljan no bod je ipak bolji nego poraz pa nitko nije niti pretjerano razočaran. Koprivnici preostaje dostići Viroviticu protiv suparnika nešto slabije kvalitete nego što je to najbolja momčad lige, a prvaku do kraja odraditi posao na najbolji mogući način unatoč gustom ritmu koji je donijelo kupa natjecanje. Pogodaka nije bilo tijekom svih 90 minuta pa će u zadnja dva kola ove dvije ekipe malo bolje naštimati nišanske sprave za finiš prvenstva.

Koprivnica: Koprivnica – Polet 0:0

Čestitke ekipi na jednoj odličnoj utakmici, dečki su dali sve od sebe i uspjeli smo uzeti bod prvaku. Nama slijede zadnje dvije utakmice u prvenstvu i želimo se pokazati u sto boljem svjetlu – Bojan Tucaković Koprivnica.

Četvrta utakmica za nas u 12 dana i jednostavno danas nismo bili ni fizički ni psihički na dovoljno dobroj razini da ostvarimo bolji rezultat, pogotovo u prvom poluvremenu. Drugo poluvrijeme bolje s naše strane, s nekoliko dobrih šansi, ali sve skupa nedovoljno da ostvarimo pobjedu. Domaćin u niskom, čvrstom, pokretljivom bloku tijekom cijele utakmice, s 10 igrača u svojih 40 metara, orijentiran na kontre, na kraju zasluženo izborio neriješen rezultat – Zoran Šardi Polet.