Treća HNL još uvijek živi u nadi da će krenuti narednog vikenda

Stožer CZ nije donio odluku kakvu su očekivali naši trećeligaši i vodstvo lige, ali još uvijek nije isključeno da početak bude prema predviđenom datumu tijekom narednog vikenda. Ono što je sigurno, zaostale utakmice neće biti odigrane ove srijede kako je bilo najavljivano, a o terminima tih utakmica ne možemo ništa detaljnije izvijestiti pošto se još uvijek lome koplja oko početka proljetnog dijela prvenstva. Ono što je još sigurnije, vrijeme curi, sve je manje slobodnih srijeda za odigravanje redovitih kola i utakmica kupa, a uz sve ovo obaveze igrači Milana Tomljenovića su si natovarili na leđa još jednu srijedu i susret s Istrom što im sigurno neće teško pasti.

Budući  da nažalost nije došlo do očekivanih popuštanja mjera, a vezanih za službena natjecanja kojih se moramo pridržavati prema Odluci Hrvatskog nogometnog saveza koja se odnose na službena natjecanja. Što se tiče kalendara natjecanja Treće HNL „Istok“ za proljeće i dalje stoji početak 06/07.2021. godine , a za termine odigravanja zaostalih utakmica ćemo se dogovoriti kada dobijemo slijedeću Odluku mjerodavnih – poruka je tajnika Središta Željka Bela.

06/07.03.2021.           UTAKMICE 18 KOLA

 

ZAOSTALE UTAKMICE:

                                    NK“MARSONIA“ – NK“VALPOVKA“

                                   NK“NAŠK“ – NK“ĐAKOVO CROATIA“

NK“ORIOLIK“ – NK“NAŠK“

NK“SLAVONIJA“ – NK“MARSONIA“

Ukoliko bi Stožer ipak dopustio odigravanje službenih prvenstvenih utakmica, a vodeći računa o kalendarima natjecanja ostalih liga donijet ćemo Odluku o terminima odigravanja zaostalih utakmica – zaključio je Željko Bel.