Tražimo pojačanje: Studenti željni sportskog novinarstva javite nam se

S obzirom da je aktualna nogometna sezona na samom kraju, a pred nama je vrijeme odmora, za ekipu Sportala polako ali sigurno kuca vrijeme za početak priprema za novu sezonu i novu avanturu.

Oglas

Kako smo ranije najavljivali od ovog ljeta širimo područje na kojem radimo i pratimo sportske aktivnosti, sve ono što smo radili i radimo u Slavoniji i Baranji pokušat ćemo kopirati na regiju “Sjever” odnosno pet novih županija – Varaždinsku, Koprivničko-križevačku, Virovitičko-podravsku, Međimursku te Bjelovarsko-bilogorsku.

Oglas

Da bi to uspješno i kvalitetno odradili u potrazi smo za novim suradnicima koji će biti najvećim dijelom zaduženi za praćenje nove regije, pa ovim putem pozivamo sve zainteresirane STUDENTE da nam se jave. Osnovni uvjet je volja za radom, zatim poznavanje sportske terminologije i pravopisna obučenost. Sve ostalo je stvar dogovora, trudimo se biti maksimalno korektni poslodavci, tako će biti i ubuduće.

Oglas

Zainteresirani nam se mogu javiti na E-mail posao@sportalo.hr, te nam se ukratko predstaviti. Prijave primamo do kraja lipnja, no molimo ozbiljno zainteresirane da nam se jave i ranije kako bi sve na vrijeme mogli posložiti i dogovoriti.

Ono što je vrlo važno napomenuti vezano uz sam posao je da se njegov najvažniji dio obavlja subotom i nedjeljom u popodnevnim i večernjim satima, dok je sav ostali dio posla maksimalno podložan dogovoru i prilagodbi za svakog djelatnika.