/Tradicionalno gostovanje Mitrovića i Bešlića kod prekaljenog novinara Josipa Šebalja U PONEDJELJAK POGLEDAJTE NA SBTV NAJAVU POŽEŠKE KUTIJE ŠIBICA
mitrović bešlić šebalj jb

Tradicionalno gostovanje Mitrovića i Bešlića kod prekaljenog novinara Josipa Šebalja U PONEDJELJAK POGLEDAJTE NA SBTV NAJAVU POŽEŠKE KUTIJE ŠIBICA

SLAVONSKI BROD / POŽEGA – U emisiji Sport plus na Slavonskobrodskoj televiziji u ponedjeljak, 10. 12. 2018. s početkom u 20,30 sati bit će najavljen 28. Božićni malonogometni turnir “Požega 2018”.

Kod novinara i urednika Josipa Šebalja ispred organizatora Požeškog športskog saveza gosti će biti glavni tajnik Željko Mitrović i voditelj turnira Jurica Bešlić.

U emisiji će biti govora o prošlim turnirima kao i o predstojećem, 28 izdanju požeškog malonogometnog turnira. Repriza emisije je u utorak, 11. 10. 2018. s početkom u 16,45 sati na SBTV-u. Slavonskobrodska televizija je od 2011. godine medijski pokrovitelj požeškog Božićnog malonogometnog turnira.

U ponedjeljak, 10. 12. 2018. poslije 13 sati u sportskim minutama Radia Laganini FM Požega kod urednice Danijele Oroz turnir će najaviti voditelj Jurica Bešlić.

Prijave za turnir počele su u utorak, 04. 12. 2018. Na turnir se već prijavila i ekipa Crne Legije prošlogodišnjeg viceprvaka koja će na ovogodišnjem turniru nastupati pod imenom Caffe bar Colosseum, a po najavama ekipa voditelja Stanka Dragičevića dolazi u još jačem sastavu s kojim će pokušati napraviti korak više odnosno osvojiti turnir po prvi put.

Do kraja prijava za ovogodišnji turnir ostalo je još 11 dana. Prijave se primaju do utorka, 18. prosinca do 16,00 sati. Izvlačenje skupina za fond nagrada i veterane je istog dana u 19,00 sati u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc.

Foto Jurica Bešlić

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.