Torpedo i MNK Brod minimalno bolji od Vrbanje i Graševine

Drame se nastavljaju, nakon što je vidovački Dinamo preokretom u posljednjih 15 minuta došao do pobjede nad Graničarom iz Županje, sljedeća dva dvoboja donijela su sličnu, čak i veću dramu ako se gleda razlika u glasovima. Prvi spomenuti dvoboj je prednjačio po ukupnom broju galsova s njih više od 3300, no niti ostali ne kaskaju puno po tom pitanju.

Vrbanja i Torpedo od početka su vodili izjednačenu borbu, u prvom dijelu je Vrbanja dugo bila u prednosti, onda je Torpedo preuzeo, ali niti u jednom slučaju to nije išlo na više od 2%. Na kraju je 38 glasova presudilo, Vrbanja je skupila 1094 a Torpedo 38 više, odnosno  1132 !

A oba ta dvoboja su “glat” u usporedbi okršaja Graševine i MNK Broda. Kroz dobar dio ta 24 sata Brod je bio u vodstvu, no kad je stigla subota stiglo je vrijeme Graševine, Promili su se probudili i napravili preokret, minute su ih dijelile od pobjede i ulaska među 16 najboljih, no na kraju su presudila samo 4 glasa, MNK Brod 1239 – Graševina 1235!

Sljedeći dvoboj koji završava je odlučen, Slaven Gradac ima veliku prednost u donosu na Liv Vladislavci i siguran je putnik u 1/8 finala, no odmah nakon toga slijedi nova drama, NAŠK i Borac vode boj za svaki glas, trenutno na 2000 glasova Našk ima prednost +11! Nekoliko sati nakon toga završit će i dvoboj Višnjevca i Sloge Vrpolje u kojem na istom uzorku od 2000 glasova +16 ima Višnjevac i tu još može biti svega!  U međuvremenu će prolaz u 1/8 finala potvrditi Bedem i Slavija te vjerojatno Hrvatski Sokol iz Mirkovaca koji ima ne baš potpuno nedostižnu, ali veliku prednost u odnosu na Valpovku.