Tonino Rađenović nasljednik Mirka Milolože za kormilom DOŠK-a iz Dolaca!

Vijest koja je objavljena prije nekoliko dana je da Mirko Miloloža više nije na trenerskoj klupi DOŠK-a, kojemu su se iz Kluba srdačno zahvalili za dugi mandat i poželjeli mu puno sreće u budućim izazovima. U međuvremenu saznalo se i ime novog trenera, a tu će čast imati Tonino Rađenović.

Oglas

NK DOŠK iz Dolaca i njihov dosadašnji trener Mirko Miloloža prekinuli su suradnju nakon četvrtog kola 1.ŽNL VPŽ. Podsjetimo, NK DOŠK je u ovosezonskim avanturama 1.ŽNL u pet kola upisao dvije pobjede, nad Sladojevcima i Rezovcem na domaćem terenu, dok su izgubili susrete od Sloge u Zdencima i na domaćem terenu protiv Lukača, dok je suradnja raskinuta u tjednu između četvrtog i petog kola. Za komentar javili smo se upravi kluba koja je kao i uvijek bila ljubazna prokomentirati nam i svoje impresije:

Oglas

“Gospodin Mirko Miloloža više nije trener nogometnog kluba DOŠK Dolci. Ustanovili smo da je došlo do zasićenja između igrača i trenera i da je za ekipu trenutno najbolje da prekinemo suradnju te da potražimo nova rješenja. Zahvaljujemo se treneru Miloloži na svemu što je napravio za klub u svom dosta dugom mandatu na klupi našeg kluba i što je podigao klub i ekipu na razinu više od one na kojoj je bila prije njegovog preuzimanja. Želimo mu puno sreće i uspjeha u nastavku trenerske karijere.– poručili su nam iz Uprave kluba NK DOŠK Dolci

Oglas

U Dolcima nisu puno razmišljali te su se odmah ubacili u potragu za trenerom, pa je tako poznato i ime koje će igrače voditi u nastavku sezone, a to je Tonino Rađenović koji je prije ovog terenerskog posla znanje stjecao u mlađim selekcijama ŠN Orahovica koju je trenirao sedam godina. Ciljevi kluba su jasni- stabilan županijski prvoligaš!

“Imamo novog trenera i sretni smo jer je iz domaćeg kadra. Često je dolazio na naše utakmice i dobro pozna ekipu. Sedam godina je radio s djecom došlo je vrijeme da nešto da i seniorskom nogometu. Poznamo ga kao temperamentnog i poštenog trenera,a to nam danas treba. Nadamo se da ćemo dugo zajedno surađivati”– Matija Čačinović predsjednik NK DOŠK Dolci

Za komentar zamoljen je i novi trener Rađenović koji se dakako veseli izazovima u ovom županijskom prvoligašu:

“Počašćen sam pozivom. Došao sam u klub bogate tradicije i povijesti. Od danas je DOŠK moj klub za kojega ću dati sve najbolje od sebe. Očekujem da će u klubu svi dati sve od sebe, jer samo tako DOŠK može biti stabilan županijski prvoligaš. Pozivam Dolčane da dođu u nedjelju i budu uz svoj klub. Još jednom predsjedniku Čačinoviću i njegovim suradnicima zahvaljujem na povjerenju.”- prokomentirao je novi trener kluba Tonino Rađenović.