Toni Vinogradac iz Belišća u Hrvatski Dragovoljac

Drugi najbolji strijelac 3. HNL Istok u prošloj sezoni Toni Vinogradac i član Sportalove idealne momčadi 3. HNL u izboru trenera svih trećeligaških momčadi u novoj će sezoni nositi dres zagrebačkog Hrvatskog Dragovoljca!

Oglas

Sjajnu sezonu Toni je odigrao u 3. HNL, zaustavio se na 22 postignuta pogotka i definitivno je, posebno u proljeće nakon odlaska Jurića, bio prvo ime Crvenih koji su u konačnici osvojili treće mjesto i plasirali se u Jedinstvenu 3. HNL.

Oglas

– Prošao je prvi tjedan priprema koji smo završili pobjedom protiv Rudeša i jako sam zadovoljan. Nakon uspješne sezone u Belišću bilo je puno upita i ponuda, ali na kraju sam se zajedno sa svojim menadžerom i obitelji odlučio da je Dragovoljac prava stepenica, ponajprije zbog njihove velike želje da postanem njihov igrač. Nigdje ne žurim, ne želim preskakati stepenice i mislim da je ovo pravi put. Ekipa je mlada i ambiciozna, a klub kao što je Dragovoljac također uvijek ima visoke ambicije. Iskoristio bih priliku i zahvalio svim ljudima u NK Belišće, posebno treneru Rupniku i suigračima koji su mi pomogli da odem na razinu više i naravno želim im puno sreće u 2.NL – izjavio je Toni Vinogradac, novi napadač Hrvatskog Dragovoljca.

Oglas

S obzirom na sve što je pokazao u dosadašnjoj karijeri, posebice u proteklom proljetnom dijelu nema dileme da će se Toni izboriti za status i u Sigetu, a kada je na terenu nema sumnje i u značajan golgeterski učinak i u novom, snažnijem nogometnom okružju.