Toni Fruk u Gorici

Još jedan Slavonac će obući dres velikogoričkog prvoligaša. Nenad Črnko i dalje radi sjajan posao pa redovito iskopa prilično povoljne igrače koji se pokažu kao pun pogodak, a u slučaju Tonija Fruka definitivno neće pogriješiti jer potencijal koji pokazuje mladi Slavonac je nešto što bi uz dobar rad bez povreda i izostajanja zasigurno trebalo izroditi još jednu nogometnu zvijezdu. Mladi reprezentativac Hrvatske nije doživio željenu eksploziju na Apeninima pa se nakon povrede vratio hrvatskom nogometu, a bolje mjesto od Gorice za svoj razvoj i napredak nije mogao poželjeti. Toni je potpisao dogovor s Goricom kao posudbu iz talijanske Fiorentine  (1+1).

Oglas

Nakon što sam šest mjeseci proveo na posudbi u Dubravi, želio sam klub koji će za mene biti stepenica više, a Gorica to definitivno jest. Sad je na meni da se dokažem ovdje. Goricu sam sa strane vidio kao vrlo ozbiljan klub, kao legitimnog kandidata za pozicije u vrhu tablice. Na kraju prošle sezone nije bilo sreće, a moja je želja da u sezoni pred nama pomognem momčadi da budemo bolji i uspješniji – za klupsku stranicu je rekao naš mladi i vrlo talentirani Slavonac.

Oglas

Krenuo sam iz sela Lila pokraj Našica, pa sam otišao u NK Našice, gdje sam prvo bio vratar, ali bilo mi je dosadno na golu, tako da sam ipak odlučio igrati. Zamijetili su me iz Akademije Krpan&Babić, u kojoj sam proveo šest godina, nakon čega je slijedio transfer u belgijski Mouscorn. Od tamo sam otišao u Fiorentinu na posudbu na pola sezona, nakon čega su me i otkupili. Definitivno je to vrijedno iskustvo, no nažalost dogodila se ozljeda, pa sam veći dio tog razdoblja bio izvan terena. Unatoč tome, naučio sam puno toga što mi sad svakako pomaže. Zadovoljilo bi me da Gorica bude što više na tablici, a osobno mi je želja nametnuti se treneru i pomoći momčadi kako god mogu – zaključio je Toni Fruk.

Oglas

Foto HNK Gorica