Tomislavu iz Donjih Andrijevaca na rođendan stižu Miroslav Škoro i Opća opasnost

Nema odmora za ekipu iz Andrijevaca koja je imala produženo prvenstvo i dodatne kvalifikacije protiv Borca iz Kneževih Vinograda gdje je za malo ostala bez plasmana u rang više. Tomislav slavi prekrasan jubilej, a poznavajući materiju u klubu i oko njega za očekivati je od ekipe koja vodi klub novi napad na vrh kako bi čestitali rođendan na najbolji mogući način jednom od najdugovječnijih klubova na području Slavonije i Baranje eventualnim trofejem i odlaskom prema gore. Za sve svoje navijače, simpatizere, sponzore, ljude koji vole i podržavaju, ali i sve ljubitelje dobrog hrvatskog rocka klub priprema spektakularan koncert u kojemu će spariti dva ponajbolja izvođača ovoga žanra pa će se tako istoga dana ili bolje rečeno večeri na pozornici naći Miroslav Škoro koji je uskočio umjesto Marka Perkovića Thompsona i Opća opasnost. Koncert je zakazan za 8.srpnja, a ulaznice po povoljnijoj cijeni možete naći u pretprodaji na brojnim punktovima i mjestima na potezu od Đakova do Slavonskog Broda pa čak i u susjednoj BIH. Ne propustite pogledati uživo izvođače koji znaju kako napraviti pravi spektakl na svojim nastupima, a o repertoaru odličnih pjesama ne treba trošiti previše riječi. Dakle, svi u Donje Andrijevce na rođendansku feštu, pripremite grla i dlanove te se dobro opustite i zabavite po prilično povoljnoj cijeni!

Povodom 100 godina NK “TOMISLAV” priprema 𝙈𝙀𝙂𝘼𝙆𝙊𝙉𝘾𝙀𝙍𝙏 na stadionu “Tomislav Buhač” 𝟬𝟴.𝟬𝟳.𝟮𝟬𝟮𝟮. godine s početkom u 𝟮𝟬:𝟬𝟬 𝘀𝗮𝘁𝗶. Prvo će se publici predstaviti svima nama dobro poznati rock band iz Županje Opća opasnost, a zatim će na andrijevačku pozornicu nakon 20 godina i koncerta 18.08.2002. god. ponovno izaći Marko Perković Thompson.
Cijena ulaznice u pretprodaji iznosit će 𝟭𝟬𝟬,𝟬𝟬 𝗸𝗻, a na dan koncerta zbog promjene bit će isto tako 100,00 𝗸𝗻.
Djeca do 10 godina ulaze besplatno uz pratnju roditelja. Osobe s invaliditetom u kolicima ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice. Ukoliko želite povrat novca zbog ranije kupljenih ulaznica on će biti moguć SAMO na dan koncerta (PETAK) na prodajnom pultu uz predočenje važeće ulaznice.
𝙋𝙍𝙊𝘿𝘼𝙅𝙉𝘼 𝙈𝙅𝙀𝙎𝙏𝘼

DONJI ANDRIJEVCI
Caffe bar Cibona
Caffe bar Guns
Caffe bar Capry
Pizzeria Best
SLAVONSKI BROD
Caffe bar Lennox
Caffe bar Mozzart
Knjižara TDA
ĐAKOVO
Caffe bar Antique
Pizzeria Mon-ami
SIBINJ
Caffe bar Azzuro
GARČIN
Caffe bar Tena
STARO TOPOLJE
Caffe bar Mlin
STARI PERKOVCI
Caffe bar Camel
STRIZIVOJNA
Caffe bar Tončo
VELIKA KOPANICA
Caffe bar Monap
GUNDINCI
Caffe bar Tena
JARUGE
Caffe bar Spirit
SLAVONSKI ŠAMAC
Caffe bar Napoleon
BABINA GREDA
Caffe bar Fortuna
VRBICA
Caffe bar Kafi
ODŽAK (BiH)
Caffe bar AC Milan
Ovim putem vas pozivamo da vašim dolaskom uveličate proslavu 100-te godišnjice nogometnog kluba “TOMISLAV”.
Oglas