Tomislava Matijević i Filip Uremović gosti Josipa Šebalja u Sport plusu

SPORT PLUS – ponedjeljak 11. svibnja od 20,30 donosi nove zanimljive nogometne teme, a Josip Šebalj će ugostiti dvoje mladih nogometaša s već sada lijepim inozemnim karijerama – nemojte propustiti.

Oglas

U ponedjeljak emisija Sport plus bit će posvećena nogometu i to muškom i ženskom. Gostuje Brođanka Tomislava Matijević koja futsal igra u Italiji i Požežanin Filip Uremović koji je član ruskog Rubina iz Kazana.

Oglas

Slavonskobrodska nogometašica Tomislava Matijević je od matične Viktorije nekoliko godina igrala u Zagrebu za razne klubove, da bi se afirmirala u futsalu u kojem je postala stalna članica reprezentacije Hrvatske i njen najbolji igrač i strijelac. To joj je osiguralo transfer u Italiju u kojoj je i danas članica futsal kluba ASD Bisceglie Femminile, ali naravno prvenstva nema zbog pandemije koronavirusa.

Oglas

Nogometaš ruskog Rubina iz Kazana Filip Uremović je Požežanin koji je karijeru počeo u Kamen Ingradu / Papuku iz Velike pa je preko vinkovačke Cibalije, zagrebačkog Dinama i ljubljanske Olimpije stigao do Rubina iz Kazana. Filip Uremović je ostavio traga i u mladoj reprezentaciji Hrvatske do 19 i 21 godine.

Foto Josip Šebalj/Slobodan Kadić