Tomislav Radotić poveo Nebeskoplave u pripreme

Krenuli su nogometaši Cibalije pod vodstvom novog trenera Tomislava Radotića u pripreme za novu sezonu u 2. HNL, odnosno 1. NL kako se eto službeno zove drugi rang hrvatskog nogometa. Doznali su i da im je prvi protivnik u novoj sezoni, bit će to zagrebačka Kustošija na domaćem terenu u Vinkovcima.

Oglas

Dario Rugašević, Rene Šarić, Ivan Mihaljević su dokazana imena koja će dići kvalitetu momčadi, bit će tu i prinova, u kadru je i nekoliko juniora koji pokazuju kvalitetu i zaslužuju priliku. Nekako nakon dosta godina širi se dobra vibracija oko Cibalije. U više navrata smo isticali činjenicu da je Cibalia dobila licencu iz prvog pokušaja, što je i više nego jasan znak da se stvari kreću u pravom smjeru. Juniori su osigurali povratak u 1. HNL, seniorska momčad izgleda jako dobro, barem po imenima, a evo i trenutnog rostera: Filip KovačevićIvan KrižanovićLeon LovrićKarlo IšasegiBruno UnušićAdam NikolićMarijan OršolićJosip GačićMiro BakulaDario RugaševićPatrick StanićJurica Bajić, Ivan MihaljevićŠimun MikolčićEdis SmajićGerald Diyoke, Karlo MiljanićAndrija BubnjarFilip JazvićDominik Dogan i Robert Perić-Komšić.

Oglas

Osim radova prve momčadi, radi se u Vinkovcima i na uređenju infrastrukture, što je isto tako bitan preduvjet za razvoj kluba, pa će tako Škola privremeno u “progonstvo” kako bi se u sljedećem periodu postavila umjetna trava na stadionu. U klub se dovode ljudi poput Dejana Pavličića čije samo ime jamči dobar i stručan rad, jamče da će se u Nebeskoplavom dresu ponovno znojiti najtalentiraniji mladići iz vinkovačkog bazena. Sve nas ovo puni optimizmom i gurao poruku – Cibalia will rise again!