Tomislav Pavličić napušta Dilj

Rastaju se Dilj i Tomislav Pavličić. Brojne su odlične utakmice u proteklih nekoliko sezona odradili Crveni iz Vinkovaca i gotovo je nezamislivo bilo da se odigraju bez učinka i malo nogometne čarolije legendarnog Šlajfe no čini se da je tomu došao kraj.

Nakon dugih 6. godina provedenih kao igrač i trener mlađih uzrasta u NK Dilj odlazim uzdignute glave jer znam da sam dao cijelog sebe , kao igrač i kao trener. Bilo mi je zaista prekrasno , ali vrijeme je za nove izazove. Zahvaljujem se svima od Uprave kluba , roditelja , djece , mojim suigračima , navijačima , svim trenerima u omladinskom pogonu , mom treneru ( bratu Deji ) koji iz te ekipe izvlači maksimum maksimuma , ali najviše se zahvaljujem sportskom direktoru i mom kumu Jurici Bošnjaku ( koji mi je bio najveća podrška u svemu ) , šta god je trebalo . HVALA TI !! ❤️ A ja… ja idem dalje , treba mi novih izazova.  Nadam se da sam uspio klub dignuti na jednu veću razinu u svim segmentima kako u igračkom tako i školi nogometa. Nisam uspio kao igrač osvojiti 4. Ligu ( samo tu nisam osvojio ), ali valjda je tako moralo biti. Dilju želim sve najbolje , puno dobrih rezultata i uspjeha u narednim godinama i da izbore 3.HNL jer to i zaslužuje. I za kraj ovo nije Zbogom.. ovo je samo Doviđenja ❤️ ZA KOGA ?? ZA DILJ – objavio je na svom FB profilu ovaj veliki nogometni znalac.
Oglas

Došlo je do zasićenje i jednostavno se želim okušati kao trener u seniorskom nogometu i to je najveći razlog mog odlaska. Već sam pronašao angažman, ali to ćete uskoro saznati , bilo bi korektno da to klub objavi prvi – pojasnio je razlog odlaska za Sportalo Tomislav Šlajfo Pavličić, a ukoliko nastavi onako kako je to radio kao igrač i kao trener mlađih kategorija uopće ne sumnjamo da će biti tražen kao trener seniora diljem Slavonije i Baranje.

Foto FB Tomislav Pavličić