Tomislav iz Donjih Andrijevaca krenuo u pohod na vrh

Pojačanja smo već predstavili i prema informacijama koje dolaze iz kluba kadar je gotovo kompletiran pa će u rubrici dolasci vjerojatno tek biti promjena ukoliko se na radaru pokaže kakav kapitalac, a s postojećim kadrom trener Ivan Pavković krenuo je ambiciozno u novu natjecateljsku sezonu ranom prozivkom i prvim lakšim razgibavanjem kao uvodom u ono što slijedi, a to je puno treninga, kilometara i znojem natopljenih majica kao prokušani i dokazani recept uspjeha kojemu u Donjim Andrijevcima ove sezone itekako teže.

Oglas

Čak i sam broj nazočnih u svlačionici na prvom okupljanju i prozivci govori da će Tomislav ozbiljno pristupiti novoj natjecateljskoj sezoni u kojoj bez skrivanja želi napasti sam vrh i dokopati se većeg ranga na radost svojih simpatizera te tako na najljepši mogući način čestitati klubu i svim zaslužnim ljudima kroz stogodišnju povijest ovaj okrugli i značajan rođendan.

Oglas

Oglas

Čestitali su ga već Miroslav Škoro i Opća Opasnost pa je nakon dobrog provoda i zabave okončan opušteni odmor i započeo period prepun muke i znoja za igrače trenera Pavkovića koji je prozvao njih 23, a nekolicina je bila opravdano odsutna. U ovome tjednu iskusni strateg je ponudio plan i program s 5 treninga te prvom pripremnom utakmicom koja će se odigrati u nedjelju na stadionu Tomislav Buhač, a za protivnika će imati člana 3. HNL – istok, NK Omladinac iz Gornje Vrbe.