/Tomislav i Budućnost za naslov vicpervaka OVOG VIKENDA ZAVRŠAVAJU NOGOMETNE AKTIVNOSTI VSŽ
rusin mikluševci fb

Tomislav i Budućnost za naslov vicpervaka OVOG VIKENDA ZAVRŠAVAJU NOGOMETNE AKTIVNOSTI VSŽ

Vikend pred nama donosi završnicu natjecanja u preostale tri aktivne lige. Prva ŽNL je već odavno iznjedrila svog jesenskog prvaka, a tko će biti viceprvak vjerojatno se neće znati do zadnjeg sučevog zvižduka. Kandidata je nekoliko, najbliži je Tomislav koji je i trenutno na toj poziciji no za potvrdu toga morat će slaviti protiv vrlo dobre Budućnosti koja također može do druge pozicije no trebalo bi se puno toga poklopiti za to. Slavonija također može do naslova viceprvaka i za to joj treba pobjeda nad zahuktalim Jadranom te porazi konkurenata od kojih je još u igri Frankopan koji bi trebao do bodova kod fenjeraša. Hašk će na gostovanje u Ilok…

1

 

U 2.ŽNL NS Vinkovci igrat će prvi protiv zadnjeg i u Tordincima bi Nosteria trebala potvrditi naslov prvaka. Zrinski je još uvijek bez bodova i teško ih može očekivati protiv prvaka. Mladost C će čekati kiks vodećeg i tražiti bodove u Retkovcima kako bi možda prezimila na prvom mjestu. Ostatak lige se bori za treću poziciju jer su prve dvije očito rezervirane, čini se da već imamo ekipu koja će ostati na začelju pa je jedino uzbuđenje pratiti dvoboj Nosterije i Mladosti za ulazak u Prvu ŽNL.

2vi

 

Mohovo će nakon povoljnog raspleta u prošlom kolu proslaviti naslov jesenskog prvaka protiv Tompojevaca bez obzira na ishod toga susreta. Dunav protiv Sloge traži bodove za naslov viceprvaka, Rusin u Svinjarevcima traži bodove za što bolju startnu poziciju uoči zimskog sna.

3vu

Foto FB Rusin Mikluševci

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.