/Tomislav Božić u Slaven Belupu POŽEŽANIN SE NAKON INOZEMSTVA VRAĆA U HRVATSKU
tomislav božić slaven fb

Tomislav Božić u Slaven Belupu POŽEŽANIN SE NAKON INOZEMSTVA VRAĆA U HRVATSKU

Tomislav Božić je dogovorio suradnju s prvoligašem iz Koprivnice pa će nakon dužeg izbivanja ponovo zaigrati u Hrvatskoj. Božić je rođen u Požegi te se nakon Kamen Ingrada, Širokog Brijega, Suhopolja, Cibalije i Gorice otisnuo prema Češkoj i Poljskoj gdje je igrao za Duklu Prag u Češkoj te Gornik, Wislu i Miedz Legnice u Poljskoj.

Svojim novim suigračima Božić se pridružio na Rogli, a za javnost izjavio:

O klubu sam čuo sve najbolje. Također, Božo Musa, s kojim sam igrao u Legnici, potvrdio mi je koliko je Slaven ozbiljan i organiziran klub tako da nisam imao previše dvojbi. Igrač sam koji voli igrati nogomet, a to je ono što se tu traži. Također, puno godina sam bio u inozemstvu i sada želim pokazati sebi i drugima što sam naučio. Pun sam motiva i ambicija, a o ciljevima ne bih htio govoriti. Idemo korak po korak, moram upoznati sad na pripremama sve suigrače i uigrati se s njima, a onda ćemo vidjeti što i koliko možemo.

Foto FB Slaven Belupo

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.