Tomislav Barišić i Davor Vugrinec kao VD treneri u današnjem međusobnom dvoboju

Važan dvoboj danas se igra u Krapini, Zagorec je domaćin Međimurju, a raritet je da su oba kluba bez trajnog trenerskog rješenja. Sven Raić je otišao s klupe Zagorca, dok je Zoran Ivančić odstupio s mjesta trenera gostiju iz Čakovca koje će eto s klupe voditi već treći trener ove sezone. Zagorec će danas posložiti mladi trener Tomislav Barišić koji je Raiću bio pomoćnik:

Oglas

Možda je stanje na tablici takvo da bi netko pomislio da nas čeka laka utakmica, ali nas neće zavarati ta dva boda Međimurja. Oni su također sada opet promijenili trenera, tako da je moguća njihova pozitivna reakcija nakon nakon što dođe novi trener. Ne bježimo od uloge favorita, no nećemo nikako podcijeniti ekipu Međimurja. Uzeli smo na svom terenu 7 od 9 bodova. Uz malo sreće mogli smo i svih 9, tako da na domaćim utakmicama, bez obzira na protivnika, uvijek uvijek tražimo 3 boda. Tako će biti i danas – poručio je za Sportalo Tomislav Barišić, trenutni trener Zagorca.

Oglas

S druge strane, nakon Ivice Solomuna i Zorana Ivančića klupu Međimurja sada drži Davor Vugrinec koji kao niti Barišić ne bi trebao biti dugotrajno rješenje, oba su kluba u potrazi za novim trenerom.

Oglas

– Izvršni odbor NK Međimurje je primio na znanje i prihvatio odluku Zorana Ivančića da odstupi s mjesta trenera seniorske momčadi zbog privatnih obaveza. Vodstvo kluba zahvaljuje Zoranu Ivančiću na velikom trudu i naporu u pokušaju stabiliziranja momčadi nakon lošeg prvenstvenog starta te izražava žaljenje što uložena energija nije donijela i odgovarajući rezultatski pomak – objavio je NK Međimurje u obraćanju sportskoj javnosti.