Tomas Grgačević vođa je Bušićeve Đakovo Croatije

Tomas Grgačević u najboljim je nogometnim godinama i ove sezone je to pokazivao iz utakmice u utakmicu nižući vrlo dobre partije u dresu Đakovo Croatije, izrastao je u pravog vođu momčadi Hrvoja Bušića koji bez njega teško može zamisliti početnu postavu.

Oglas

Rođen sam 1991. U Slavonskom Brodu, inace sam iz Potnjana ali trenutno živim u Đakovu od kad sam se oženio. Moj nogometni put je počeo u Velebitu iz Potnjana, nastavio se u Đakovu, a još  sam bio dvije godine u Našku iz kojeg sam se vratio u Đakovo – predstavio se čitateljima Sportala Tomas Grgačević.

Oglas
Idemo malo o najpopularnijoj temi na svijetu..

Što se tiče korona virusa nemam vam ništa novo reći, svi isto ponavljamo jer i nema druge, slušajte stručnjake i budimo što odgovorniji kako bi zaštitili sebe i druge. Mislili smo svi da to neće dugo potrajat, možda tjedan – dva, ali sad tko zna hoće se sezona i završiti. Ako se i bude završavala vjerojatno će se igrat srijeda – subota što je za 3. ligu prejak tempo i pitanje je samo kada će doći do serije ozljeda.

Oglas
Dojam o vašoj sezoni, ovaj proljetni dio je pola – pola, 3 boda iz dvije utakmice.

Loše smo krenuli u prvenstvo u Našicama gdje smo podbacili, ali smo sve popravili doma protiv Oriovca tako da se trenutno nalazimo na 4 mjestu što je jako dobro iako bi to moralo biti još bolje.  Ipak, najvaznije je zdravlje, sve drugo je dobro!

Na sve moguće načine pokušavamo navući osmjehe na lica u ovim otužnim vremenima pa sve redom molimo za nekakvu zanimljivu anegdotu, pa smo isto učinili i s kapetanom Đakovo Croatije, no on nas je zamolio da nasmijavanje odradi vicem. Iako je malo “sočan” , zašto ne ako će učiniti ono što želimo, a vjerujemo da hoće.

Pita sin tatu –  tata šta je to peder Pa vidi sine, jel znas kad smo tvoj tetak i ja bili u zatvoru? –  Pa znam tata.  E vidis u zatvoru nema žena pa onda netko mora glumit ženu, mi smo se svi dogovorili da svatko jednom glumi ženu. I tako svi se izredali i došo red na tvog tetka, on jedini nije htio bit žena. E vidiš sine to ti je peder!