Tko je obilježio proteklo kolo Prve NL?

Pred nama je izbor najboljeg igrača petog kola SuperSport Prve NL koje je donijelo prvi poraz vodećeg Šibenika i nekoliko zaista fantastičnih solo učinaka. Evo šestorice kandidata za igrača kola:

Oglas

Ivan Jajalo – Zrinski se vratio pobjedama i u debiju na Gradskom vrtu slavio protiv susjeda iz Bijelog Brda, Ivan je odradio sjajnu rolu u sredini terena, bio izvrstan u oba pravca te je zaslužio najveće ocjene za svoj nastup.

Oglas

Faal Baboucarr – kakva predstava mladog Gambijca protiv do sada nezaustavljivog Šibenika! Isporučio je hattrick najboljoj momčadi lige, bio je svih 90 minuta nerješiva enigma za narandžastu obranu!

Oglas

Ivan Rodić – još jedan kapetanski nastup u još jednoj pobjedi Dugopolja, s velikih 4:0 poražen je Jarun, a Ivan je bio dvostruki strijelac.

Zinedin Mustedanagić – Fantastičan nastup u kojem je Vukovar čudesnim preokretom u sudačkom dodatku došao do pobjede u Sesvetama, pokazao je kako je kratak put od tragičara do junaka, u 90 minuta je imao nekoliko dobrih prilika, a onda kada je već sve bilo izgubljeno najprije asistirao pa zabio da konačnih 1:2.

Rene Šarić – još jedna sigurna pobjeda Cibalije u kojoj je ovaj put iskočio Rene s golom i asistencijom. Čitavu sezonu igra na visokoj razini, uvijek je među najboljima na terenu, a sada je to protiv Solina podigao na još viši nivo.

Petar Petriško – vratila se Dubrava s velikim bodovima iz Zmijavaca, a upravo je Petrov ulazak na poluvremenu bio okidač pobjede i puno bolje igre gostiju u drugom dijelu.

Ukupni poredak:

 1. Josip Majić (Šibenik) – 8
 2. Robin (Vukovar) – 7
 3. Miran Horvat (Zrinski) – 7
 4. David Bosak (Cibalia) – 7
 5. Petar Korov (Zrinski) – 7
 6. Mijo Šabić (Croatia) – 5
 7. Mario Gudelj (Croatia) – 5
 8. Dominik Dogan (Zrinski) – 5
 9. Carlos Torres (Šibenik) – 5
 10. Leon Marković (Cibalia) – 5
 11. Bruno Burčul (Dugopolje) – 4
 12. Clement Ikenna (Dubrava) – 4
 13. Karlo Majtanić (BSK) – 4
 14. Halid Alghoul (Jarun) – 4
 15. Törles Knöll (Vukovar) – 4
 16. Jurica Pranjić (Jarun) – 3
 17. Iker Pozo (Šibenik) – 3
 18. Tin Šarkanj (Dubrava) – 1
 19. Marko Tešija (Dugopolje) – 1
 20. Mahdi Ouamri (Solin) – 1