Tko je junak proteklog kola Treće NL Istok?

Nakon što smo proteklog vikenda prisilno prekinuli borbu za Trofej HRnogomet zbog odgode utakmice Kutjevo – Čepin, proteklog vikenda svi su slavonski trećeligaši bili u pogonu pa ponovno imamo osmorku koja kreće u borbu za vaše glasove.

Oglas

Dario Sivonjić – Našk je na domaćem terenu potvrdio odličnu formu, s 2:1 je nadigrao Valpovku a mladi našički Slovenac odradio je dojmljivu partiju i pokazao se kao veliko pojačanje za Žigićevu momčad.

Oglas

Luka Kordić – Borac je odradio još jedan dobar posao, vratio se s bodom iz Oriovca, za tako nešto vratar mora biti na visokoj razini i Luka je to odradio. Siguran u svim intervencijama, kod primljenog gola apsolutno nemoćan, a u 62. minuti senzacionalan kada domaćinu nije dozvolio da zabije niti sa tri metra od njegove gol linije.

Oglas

Duje Batinić – neko vrijeme ga nije bilo, a odmah nakon što je istrčao na Pazarište zorno je dokazao koliko je važan za igru Đakova. Majstor, nije zabio, ali je dominirao u uvjerljivoj pobjedi nad Graničarom.

Zvonimir Gregić – čepinska magija krenula je s klupe, u 10. minuti ušao je umjesto imenjaka Tulumovića, preuzeo dirigentsku palicu i odveo Zelene do pobjede nad Andrijevčanima, sve je začinio golom u sudačkom dodatku za konačnih 3:1.

Nikola Eller – kad je Nikola pravi navijači Sloge mirno gledaju utakmice, momak je silno dominantan u ovoj ligi, kad on igra sve izgleda jednostavno, a suigrači postaju za klasu bolji! Maestro, samo mu šešir nedostaje!

Ivan Antunović – na muci se poznaju junaci. Nitko i ne dvoji da je Ivan najvažniji igrač Slavonije, kad je dogorjelo do prstiju, kad je nervoza stigla do maksimuma uzeo je stvari u svoje ruke, vratio Plave iz minusa do pobjede nad gostima iz Cerne. Sad ga čekaju njegovi Kutjevčani…

Tomislav Žuljević – Pippo Inzaghi za sirotinju. Samo ovaj za sirotinju za razliku od onog za bogataše zna igrati. A usporedba s Talijanom samo zato što se jednostavno rodio s osjećajem gdje i kada treba biti. Nije bilo lako Svačiću protiv Vuteksa, no Tomo je spakovao tri komada, od toga jedan u 88. i jedan u sudačkom dodatku…

Ronald Tovilović – Bedem se vratio pobjedama, na Gracu je pala Slavija, a Ronald je na svoje standardno odlične partije ove sezone dodao i gol za konačnih 3:0. S obzirom da mu ime neodoljivo podsjeća na najboljeg napadača svih vremena, očekujemo da to radi i češće.

Trenutni poredak Trofeja HRnogomet:

 1. Drago Lovrić – 12
 2. Goran Jurić – 12
 3. Marin Ležaić – 8
 4. Matej Jurakić – 8
 5. Karlo Kokanović – 8
 6. Filip Milić – 8
 7. Tomislav Sedlo – 7
 8. Petar Pintar – 7
 9. Fran Pejić – 7
 10. Antonio Svrzlić – 7
 11. Nikola Eller – 6
 12. Karlo Antunović – 6
 13. Marin Kuzminski – 6
 14. Filip Kocijan – 6
 15. Stjepan Babić – 6
 16. Luka Međugorac – 5
 17. Dino Bundavica – 5
 18. Ivan Antunović – 5
 19. Tomislav Žuljević – 5
 20. Luka Dubrović – 4
 21. Valentino Kuzmić – 4
 22. Marko Smolčić – 4
 23. Marijo Banović – 4
 24. Vinko Medvedović – 3
 25. Ivan Dominković (KV) – 3
 26. Domagoj Balatinac – 3
 27. Marko Kuterovac – 3
 28. Renato Lulić – 3
 29. Matej Bekavac – 3
 30. Correa Moises – 2
 31. Marko Kalanj – 2
 32. Antonio Lukačević – 2
 33. Emanuel Mutshaus – 2
 34. Stjepan Babić – 1
 35. Ivan Mandić – 1
 36. Patrick Ćavar – 1
 37. Marko Varga – 1