Tko je bio najbolji u četvrtom kolu 4. HNL Istok?

Idemo dalje s izborom najboljih pojedinaca iz kola u kolo 4. HNL Istok, kao i uvijek našim čitateljima nudimo 8 najboljih pojedinaca sa svake odigrane utakmice, a na vama je da svojim glasovima odredite tko je bio najbolji od najboljih.

Oglas

4. kolo:

Oglas

Matej Bekavac – još jedna izvrsna predstava na početku sezone, dojmljiv nastup i dva pogotka u gostujućoj pobjedi Valpovke u Đakovu više su nego dovoljni da bi ga imenovali prvim čovjekom utakmice.

Oglas

Marin Pavlović – Našk je stigao do prvog gostujućeg boda, uzeli su ga Slavoniji u Pleternici, a stasiti napadač pokazao je da je rođeni napadač, majstorski je iskoristio grešku domaće obrane i pogodio za konačnih 1:1.

Luka Đerek – uobičajeno izvrstan, istrčao svoje kilometre u Kutjevu, zatvorio što se zatvoriti moralo, zaustavio brojne domaće napade, a na drugoj strani stigao i zabiti u velikom preokretu u drugom dijelu od 1:0 do pobjedničkih 1:3 Oriolika.

Matej Grafina – po tko zna koji put pokazao da je za ovu ligu ekstra klasa, iako bez gola u 3:0 pobjedi Darde nad Svačićem bio najraspoloženiji u domaćim redovima, terorizirao goste svih 90 minuta i sudjelovao u svim opasnim domaćim napadima.

Josip Bilobrk – Čepin je konačno stigao do prvog boda, nije pretjerano velik s obzirom da je osvojen na domaćem terenu, ali s obzirom na situaciju svakako je važan a svojim golom donio ga je Josip u samoj završnici utakmice.

Drago Lovrić – nije Bedem slavio, ali nije primio gol pa je stoper Kvesićeve momčadi iskočio u prvi plan. Dojmljiva utakmica u Vukovaru, napadi gostiju su se redovito lomili na njemu, pravovremen, točan, siguran tokom čitave utakmice.

Joško Kotarski – još jedan iz plejade sjajnih mladića novogradiške Sloge bio je sjajan protiv Slavije. Pleterničani su rano poveli, Joško ekspresno zabio za poravnanje i bio kamen temeljac još jednog domaćeg slavlja za Novogradiščane.

Ivan Martić – Omladinac je prekinuo pobjedničku seriju Graničara i remizirao na svom terenu uz po pogodak u svakoj mreži, a Martić je s nekoliko solo prodora pravio veliki nered gostima i donosio najviše živosti u domaćim redovima.

Trenutni poredak:

 1. Ivan Antunović – 10
 2. Mihailo Marić – 9
 3. Tomislav Žuljević – 8
 4. Marko Prugovečki – 8
 5. Josip Herceg – 8
 6. Luka Kordić – 7
 7. Matej Jakšić – 7
 8. Stjepan Stupbičan – 7
 9. Šimun Lucić – 6
 10. Jurica Malinović – 6
 11. Josip Lotar – 5
 12. Marino Lazar – 5
 13. Duje Mrdeša – 4
 14. Tomislav Marjanović – 4
 15. Dino Bognar – 3
 16. Krešimir Stojanac – 3
 17. Gabrijel Sivonjić – 2
 18. Josip Lešić – 2
 19. Marijo Banović – 2
 20. Vukan Rakić – 1
 21. Matej Bekavac – 1