Tko je bio najbolji igrač prošlog kola 1. NL?

Kako je već uobičajeno, na našoj Facebook stranici idemo u potragu za najboljim igračem kola SuperSport 1. NL među šest najboljih pojedinaca svake utakmice, izbor je dakako na našim cijenjenim čitateljima i pratiteljima na najvećoj društvenoj mreži.

Oglas

Silvanus Nimeli – Solinus bi ga nazvali protivnici Solina, sjajno igra ove sezone, drugi put je u našem izboru, a ovaj put je epitet igrača utakmice zaslužio s dva pogotka za sigurnu 3:1 pobjedu nad Dragovoljcem.

Oglas

Mijo Šabić – i bez pogotka u posljednjoj minuti utakmice u Vukovaru bio bi igrač utakmice, svih 90 i nešto minuta je bio neumoran, u vaterpolo uvjetima sjajno je baratao loptom, pokrenuo neke opasne gostujuće akcije, a onda je kao šlag na tortu i apsolutna potvrda sjajne partije stigao i taj pogodak za velika tri boda Zmijavčana.

Oglas

Mateo Monjac – konačno je Orijent stigao do pobjede, a iako nije bio strijelac Mateo je odigrao vanserijsku utakmicu, bio je konstantna napast za obranu Dugopolja, po svom je boku uporno prodirao i svakako zaslužio titulu prvog igrača utakmice.

Gabriel Popović – Rudeš se vratio pobjedama i na vrh drugoligaške ljestvice minimalnom pobjedom u gradskom derbiju protiv Kustošije, a Gabriel je bio jedini strijelac, samim tim i najzaslužniji za uspješan start Silvija Marića na klupi Rudeša.

Gerald Diyoke – sjajan je bio Cibalijin veznjak na gostovanju kod Dubrave! Čitava momčad je odigrala briljantno prvo poluvrijeme, najbolje što smo od Cibalije vidjeli dugo unazad, a tamnoputi Dyoke je bio ipak za nijansu iznad ostatka ekipe, odradio je ogroman posao u oba pravca i u drugom dijelu kada je Dubrava ipak bila opasnija.

Karlo Abramović – nakon onakve nogometne predstave kakvu su pokazali Jarun i BSK najradije bi imenovali desetoricu igračem utakmice, no odluka mora pasti na jednog, a kada se pobjednički gol zabije u petoj minuti sudačkog dodatka, izbor je ipak potpuno jasan – Karlo je zabio golčinu iz ne baš lake pozicije i lansirao Jarun u vrh prvenstvenog poretka.

Trenutni poredak:

 1. Ricardo Bagadur (CRO) – 7
 2. Toni Vinogradac (HD) – 7
 3. Robin (VU) – 7
 4. Zinedin Mustedanagić (VU) – 7
 5. Kristijan Pavičić (VU)- 7
 6. Franko Kolić – (VU) – 7
 7. Ante Vukadinović (KUS) – 5
 8. Patrik Periša (VU) – 5
 9. Mario Marić (HD) – 5
 10. Edis Smajić (CIB) – 5
 11. Šimun Mikolčić (CIB) – 5
 12. Adam Benić (BSK) – 4
 13. Josip Silić (DUG) – 4
 14. Silvanus Nimeli (SOL) – 4
 15. Aleksa Latković (RUD) – 4
 16. Domagoj Pušić (BSK) – 4
 17. Luka Smoljo (KUS) – 3
 18. Duje Ninčević (SOL) – 3
 19. Ivor Ljubanović (DUB) – 3
 20. Nickolas Llanos (CRO) – 3
 21. Mijo Šabić (CRO) – 2
 22. Tomislav Gudelj (RUD) – 2
 23. Filip Vajdovčić (DUB) – 2
 24. Roko Kurtović (DUG) – 2
 25. Luka Liklin (RUD) – 2
 26. Raul Florucz (JAR) – 1
 27. Matej Mamić (JAR) – 1
 28. Tin Karamatić (JAR) – 1