TKD Slatina pokorio zagrebački Marieta turnir

Još jednom su iz Taekwndo kluba Slatina potvrdili da rade fantastičan posao i u svojim redovima imaju iznimno talentirane i uspješne borce. Sa zagrebačkog Auto Marieta turnira vratili su se kao veliki pobjednici, 14 natjecatelja i isto toliko osvojenih medalja!

Oglas

O veličini turnira govori 570 prijava iz čak 23 kluba iz pet zemalja, no jaka konkurencija kao da je samo dodatno inspirirala ekipu trenera Stjepana Gala, oni su se u Slatinu vratili sa 10 zlatnih, dvije srebrene i dvije brončane medalje, ekipno najbolji klub u obje skupine kod najmlađih natjecatelja!

Oglas

Oglas

U kategoriji do 27 kg zlatom se okitio Šimun Grgić, Sara Vreš bila je najbolja u kategoriji do 24 kg u kojoj je srebro osvojila Dora Hranić, a broncu Elena Radočaj. Maris Rešetar slavila je u kategoriji od 27 kg, a najbolja u kategoriji do 33 kg bila je Lejla Vlajnić. U kategoriji iznad 44kg zlatom se okitila Meri Job. Kod mlađih kadetkinja Karla Grgić osvojila je zlato u do 30 kategoriji, a u sljedećoj, do 33kg kategoriji na najvišem postolju završila je Inna Kozjak. Marta Šebalj (do 55) i Stefani Oskomić (do 47) pobijedile su kod starijih kadetkinja i u Slatinu donijele još dvije zlatne medalje. Potpuno očekivano, Eva Gal, svjetska prvakinja, lakoćom je došla do zlata u kategoriji juniorke do 55 kg. Slatina je u Zagrebu imala i svog predstavnika u seniorskoj do 85 kg kategoriji, Benjamin Zubčević osvojio je drugo mjesto.

Svakako valja istaknuti i to da su mladi Sara Vreš i Šimun Grgić proglašeni za najbolje borce turnira za djevojčice odnosno dječake. U Slatini se radi sjajan posao s mladim borcima, ovakve vijesti su nešto što postaje standard, medalje stižu kao na tekućoj vrpci, ali iza njih stoji puno treninga, puno znoja i odricanja.