/TKD klub Škorpion odličan u Novskoj na turniru povodom Bljeska SJAJAN NASTUP LORENE EREŠ U NOVSKOJ
DSCI0027

TKD klub Škorpion odličan u Novskoj na turniru povodom Bljeska SJAJAN NASTUP LORENE EREŠ U NOVSKOJ

Članovi TKD kluba Škorpion Gornja Vrba u subotu 29.04.2017.godine nastupili su na na taekwondo natjecanju u Novskoj pod pokroviteljstvom grada Novske. Natjecanje se održavalo u spomen na sve poginule hrvatske branitelje u domovinskom ratu i na veličanstvenu vojno redarstvenu akciju  BLJESAK 1995.

Prije samog otvaranja natjecanja položeni su vijenci i zapaljene svijeće za sve poginule hrvatske branitelje ispred spomen obilježja u gradskom parku u neposrednoj blizini sportske dvorane. BLJESAK 1995. LIMAČ KUP I 13. MEMORIJALNI TURNIR BLJESAK 1995. naziv je natjecanja na kojem je nastupilo 260 natjecatelja iz 26 klubova sa područja Republike Hrvatske,  vrtićanaca, mlađih kadeta, kadeta i juniora.

DSCI0032

Taekwondo klub Škorpion Gornja Vrba nastupio je sa 10 natjecatelja a ostvaren je odličan rezultat. U disciplini kickova zlatno odličje osvajaju Lorena Ereš i Luka Lukačević, brončano odličje osvaja Timon Capan i Marko Martić. U disciplini borbi zlatno odličje i pokal za najuspješniju natjecateljicu osvaja Lorena Ereš, srebrno odličje osvaja Luka Lukačević i Lovro Grubić, brončano odličje osvaja  Borna Grubić, Ivan Krajinović i Valentina Mamić. Na natjecanju su nastupili i Petra Mikulić te Lovro Borevković Članovi kluba osvojili su sveukupno 10 odličja. Taekwondo klub Škorpion iz Gornje Vrbe zauzeo je 3. mjesto ekipno na turniru pod nazivom BLJESAK LIMAČ KUP 1995.

Čestitke cijeloj ekipi na odličnim rezultatima. Taekwondo klub Škorpion Gornja Vrba ovom prilikom želi zahvaliti Tomislavu Opačku direktoru PZC-a na velikoj potpori koju daje klubu – rekao je trener Denis Grubić koji je bio u pratnji natjecatelja.

DSCI0016 DSCI0036 DSCI0058

Podijeli
  •  
  •  
  •