Tin Srbić osvojio olimpijsko srebro!

Hrvatski gimnastičar Tin Srbić osvojio je srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju. Nevjerojatno i gotovo bez greške izveo je zahtjevnu vježbu 6.5. Sve elemente izveo je odlično, a saskok je bio sjajan i ukopan! Osvojio je ocjenu visoku 14.900!

Oglas

Prva je ovo Olimpijska medalja za Tina, sigurni smo ne i posljednja! Olimpijski pobjednik postao je Japanac Daiki Hashimoto koji je zaslužio ocjenu 15.066, dok je bronca završila oko vrata Rusa Nikite Nagornjia. Tin je drugi Hrvat koji je u gimnastici nastupio na Olimpijskim igrama, a isto tako drugi koji je osvojio srebro. Prije njega to je 2008. godine u Pekingu za rukom pošlo Filipu Udeu.

Oglas

Podsjetimo, zlato na Igrama za Hrvatsku su u Tokiju zasad osvojili Matea Jelić (taekwondo), braća Valent i Martin Sinković (veslanje, dvojac bez kormilara) te Mate Pavić i Nikola Mektić (tenis, parovi), dok su srebrne medalje pripale Tončiju Stipanoviću (jedrenje, klasa Laser) te Marinu Čiliću i Ivanu Dodigu (tenis, parovi). S broncom su se iz Japana vratili Damir Martin (veslanje, samac) i Toni Kanaet (taekwondo), dok se niski hrvatskih medalja sada priključio i Srbić pa je zbroj do sada osvojenog osam medalja!