Tihana Naglić se vraća u Donje Andrijevce, a u izboru je i za Miss sporta

Mlada 20-godišnja rukometašica Tihana Naglić danas je članica rukometnog kluba iz Donjih Andrijevaca, a u izboru je za najljepšu sportašicu Lijepe naše.

Oglas

Rođena je u Bickom Selu te je sa šest godina počela igrati rukomet kod Dunje Hodak u obližnjem Garčinu. U klubu iz središta svoje općine bila je do svoje 16. godine kod trenera Gorana Velečkog. Kada je ŽRK Garčin ugasio rad s prvom ekipom Tihana Naglić je s nekoliko djevojaka prešla u Donje Andrijevce u kojima igra posljednje tri sezone. Uz rukomet tijekom zimskog perioda voli i skijanje.

Oglas

Oglas

Tihana je studentica prve godine na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu te je ovog ljeta mogla igrati u Trešnjevci, međutim, odlučila se za putovanje na relaciji Zagreb – Donji Andrijevci za koje nastupa u Trećoj rukometnoj ligi – istok.

Nakon završetka studija i igranja rukometa velika joj je želja osnovati školu rukometa po mogućnosti u Garčinu u kojem postoji i dvorana.

Uz rukomet Tihani Naglić velika ljubav je i skijanje koje je počela sa četiri godine, dok je nedavno ušla i u izbor za Miss sporta.

Sportski je odgojena te je u rukometu od malih nogu, dok i u budućnosti želi ostati u sportu.

Tihana Naglić će u listopadu napuniti dvadest godina i pred njom je još puno toga kako na fakultetu, a tako i kasnije u rukometu u kojem želi voditi školu rukometa za najmlađe, dok ima ambiciju biti i instruktorica skijanja. (Josip Šebalj)

Foto SS YT