Tiborjancima bod u zadnjem kolu osigurava jesenski naslov

Predzadnje 8. kolo NS Valpovo donijelo je dominaciju domaćih ekipa. Četiri od pet domaćina upisali su pobjede, jedino je NK Tomislav u Šagu izgubio od Jadrana iz Habjanovaca.

NK MLADOST (T) – ZRINSKI 6:0

Oglas

Novo kolo, stara pravila. Takav bi bio opis vodeće Mladosti iz Tiborjanaca koja je upisala još jednu pobjedu. A obzirom da im je matematički potreban bod u posljednjem kolu da osiguraju jesenski naslov, a isto tako ćemo uzeti u obzir da idu u Gat, koji je u zadnje vrijeme u silaznoj formi; slobodno možemo reći da bi pobjeda domaćina bila senzacija.

Oglas

Senzacije nije bilo ovo kolo. Rutinski su sredili svoje goste uvalivši im pola tuceta. Mučili su se s pogocima u prvom dijelu. Uspjeli su zabiti tek jedan, no na predahu su se vratili starim navikama i krenuli ratobornije.

NK CROATIA (M) – KITIŠANCI 2:1

Oglas

Croatia iz Marjančanaca ih prati u stopu. Dva boda razlike između vodećim dvojcem nagoviještava da će se u proljeće voditi prava bitka na naslov prvaka. Svladala je Croatia, ekipu Kitišanaca, ovo kolo s 2:1.

Svi pogotci su postignuti u prvom dijelu, a Kitišanci su nakon ovog kola upisali treći uzastopni poraz.

NK MLADOST (H) – GAT 4:2

Mladost iz Harkanovaca niže pobjede i lagano puše za vratom vodećem dvojcu. Ovo kolo su upisali tri boda na svom terenu protiv ekipe Gata. Nakon sat vremena igre Mladostaši su imali 3:0, a budući da su gosti došli s jedanaest igrača, opustili su se i dopustili im da ozbiljnije zaprijete prema domaćim vratima. Iskoristili su to igrača Gata i postigli dva brza pogotka. Snage i kvalitete nije bilo za više od toga, pa su nogometaši  iz Harkanovaca uspjeli zabiti još jedan pogodak pred kraj susreta za sigurnih i konačnih 4:2.

NK CROATIA (V) – NK GAJ 3:1

Croatia je u Veliškovcima nadvisila ekipu Gata 3:1.  U žustrom nadmetanju nije nedostajalo ni prilika ni golova, a bogme ni kartona. U prvom dijelu već je bilo 2:1 za domaćina, a kako je nakon jednog okršaja u svakoj ekipi po jedan igrač pocrvenio, razbio se tempo igre u drugom dijelu. Sredinom drugog poluvremena zabila je Croatia i treći pogopdak za potvrdu nove pobjede.

NK TOMISLAV (Š) – NK JADRAN (H) 3:5

U Šagu je domaći Tomislav dočekao ekipu Jadrana iz Habjanovaca koji su izašli kao pobjednik, ujedno i jedina ekipa koja je ostvarila pobjedu u gostima. Imali su domaći terensku i rezultatsku inicijativu u prvom dijelu kojeg su zaključili s vodstvom 3:2. Drugo poluvrijeme gosti otvaraju puno bolje i odlučnije, te u kratkom vremenu okreću vodu na svoj mlin. Posebno je dominirao Stipo Čavlović koji je sam zabio četiri od Jadranovih pet pogodaka, po dva u svakom poluvremenu.