/Teniski klub Požega u kvalifikacijama za 2. ligu pobijedio Varteks II, a izgubio od Daruvara PREDSJEDNIK PŠS-a NINO ABRAMOVIĆ BRANIO BOJE POŽEŠKOG KLUBA
TENIS POŽEGA JB

Teniski klub Požega u kvalifikacijama za 2. ligu pobijedio Varteks II, a izgubio od Daruvara PREDSJEDNIK PŠS-a NINO ABRAMOVIĆ BRANIO BOJE POŽEŠKOG KLUBA

POŽEGA / VARAŽDIN – Igrači Športskog teniskog kluba Požega su u pretkolu kvalifikacija za 2. Hrvatsku tenisku ligu na svom terenu pobijedili Varteks II (Varaždin). Požega je igrala u sastavu : 1. Ivan Barišić 2. Davor Ljubić 3. Nino Abramović 4. Petar Urh 5. Marko Hruška. 

Treba napomenuti da se igra pet pojedinačnih susreta, po redoslijedu i snazi prijavljenih igrača, a nakon toga se igraju 2 susreta parova. Tko prije skupi 4 boda taj je pobjednik. Ukoliko je rezultat 4:0 ili 5:0 to znači da su pojedinačni susreti završili u isto vrijeme i da se parovi ne igraju.

Drugog dana Požežani su u Daruvaru u istom sastavu izgubili od HATK Daruvara rezultatom 4:3.

Foto Jurica Bešlić PŠS

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.