/Tea Josipović sljedeće sezone u Trešnjevci MLADA ŽUPANJKA TRAŽI NOVI ISKORAK U KARIJERI
brod na savi zadar  0011

Tea Josipović sljedeće sezone u Trešnjevci MLADA ŽUPANJKA TRAŽI NOVI ISKORAK U KARIJERI

Mlada hrvatska košarkaška reprezentativka Tea Josipović nakon Broda na Savi karijeru nastavlja u zagrebačkoj Trešnjevci. Tea je jedan od najvećih talenata hrvatske košarke, ovog ljeta stvarila je zapažene rezultate s mladom U-16 reprezentacijom u kojoj je standardno igrala iako je tek 2004. godište i osjetno mlađa od ostalih cura.

Prošlu sezonu u Prvoj ligi za žene sjajno je odradila u dresu Broda na Savi, u većini utakmica je bila zaista fantastična, često smo i zaboravljali koliko je mlada i stavljali joj na leđa veliki teret očekivanja s čim se zaista sjajno nosila. Kako je BnS nažalost ispao u drugi razred ženske košarke, iz kluba je otišla Mihaela Lazić, a nakon nje i Tea. Iako se već duže vrijeme pričalo da je njena sljedeća destinacija Trešnjevka, to je tek sada postalo službeno pa smo Teu zamolili za kratak komentar te odluke.

Do prelaska u Trešnjevku je došlo tako što sam dobila poziv od kluba da dođem igrati za njih što sam ocijenila kao najbolju priliku za daljnji razvoj moje karijere. Što se tiče ambicija nadam se da ću brzo napredovati i doprinjeti klubu na najbolji mogući način, nadam se da ću se uzdići kao igrač, kako fizički tako i psihički. Školovanje ću nastaviti u Zagrebu. Želim se također zahvaliti treneru i ženskom košarkaškom klubu Brodu na Savi što su me naučili nekim stvarima, pružili mi priliku igrati veliki broj utakmica i osvajati lijepe nagrade, kako ekipno tako i osobno – za Sportalo je rekla nova igračica Trešnjevke koja će se za prvu prvenstvenu utakmicu ponovno vratiti u Slavoniju, točnije u Požegu gdje će odmjeriti snage s tamošnjim Plamenom.

Podijeli
  •  
  •  
  •