/Taekwondo klub Škorpion ostvario zapažene rezultate u Susedgradu SUSEDGRAD SOKOL POKAL 2017
DSCI0084

Taekwondo klub Škorpion ostvario zapažene rezultate u Susedgradu SUSEDGRAD SOKOL POKAL 2017

U subotu 13.05.2017.godine članovi TKD kluba Škorpion G.Vrba nastupili su na natjecanju pod nazivom SUSEDGRAD SOKOL POKAL 2017. I SUSEDGRAD SOKOL LIMAČ KUP 2017. Organizator natjecanja bio je TKD klub Susedgrad-Sokol.

Na natjecanju je nastupilo 765 natjecatelja iz 59 klubova natjecanje je bilo humanitarno ,međunarodno ,kriterijsko za juniorsku reprezentaciju te kriterijsko za zagrebačku selekciju. Taekwondo klub Škorpion nastupio je sa 7 natjecatelja.

Nastupili su te osvojili kako slijedi: Lorena Ereš zlatna medalja, Luka Lukačević zlatna medalja, Marko Martić brončana medalja, Borna Grubić brončana medalja, Timon Capan brončana medalja.

Na natjecanju su nastupili i Lovro Grubić te Petra Mikulić. Jako dobru i kvalitetnu borbu odradio je Borna Grubić sa prošlogodišnjim te ovogodišnjim favoritom natjecanja.

DSCI0088

Čestitke svim natjecateljima na postignutom rezultatu, a Lovri Grubiću i Petri Mikulić želimo više  sreće na sljedećim natjecanjima s obzirom na veličinu natjecanja jako smo zadovoljni postignutim rezultatima. Trude se treniraju i pokušavaju biti najbolji. Veliki problem su financijska sredstva za odlazak na turnire, kupnja sportske opreme, ali s obzirom na financijsku situaciju u županiji ne možemo roditelje opterećivati dodatno sa skupom opremom. Nažalost iako smo uspješni sponzori nam ne izlaze baš u susret. TKD Škorpion zahvaljuje gospodinu Vinku Iličiću koji nam je pomogao  i uvijek se rado odazove na naše upite za pomoć, mu se zahvaljujemo jer nam je pomogao da platimo troškove odlaska na natjecanja. Također raduje nas najava izgradnje sportskog centra u Općini Klakar jer imamo problem s adekvatnim prostorom, a to bi nam omogućilo profesionalni razvoj naših talentiranih sportaša – rekao je Denis Grubić.

Članove TKD klub Škorpion G.Vrba vodio je trener Denis Grubić .Moramo napomenuti da se naši mladi sportaši sa svih natjecanja vraćaju redovito s medaljama.

Podijeli
  •  
  •  
  •