Taekwondo klub Našice nastupio na 19. Susedgrad Sokol pokalu

U subotu 14.05.2022. Taekwondo klub Našice nastupio je na 19. Susedgrad Sokol pokalu koji se održao u Podsusedu u dvorani Sutinska Vrela. Organizator ovog natjecanja je taekwondo klub Susedgrad Sokol iz Podsuseda koje je bilo i kriterijski turnir za ulazak u kadetsku reprezentaciju RH. Natjecanje je organizirano u tri discipline borbe, forme i KICK za najmlađe. S oko 650 prijavljenih natjecatelja ovo je prvo veće natjecanje koje je organizirano na području RH od kada su mjere vezane za COVID-19 popustile. Bilo je prekrasno vidjeti punu dvoranu natjecatelja koji su se natjecali na 8 borilišta.
Taekwondo klub Našice nastupio je s 18 natjecatelja u sve tri kategorije.
U formama je nastupilo 6 natjecatelja koji su u juniorskoj kategoriji uz trenera Branka Leša osvojili dva srebra Julia Barišič i Niko Nogić, te Mila Barišič broncu.
Trenerica Ana Kalman vodila je ekipu u borbama.  Nastupilo je 4 natjecatelja a medalje su osvojili Petra Nogić bronca i Petra Tomljanović koja je zbog ozbiljne ozljede stopala morala predati borbu i osvojila je brončanu medalju.
Kikići predvođeni trenericom Majom Hodanovac nastupili su u dvoje kategorije  i osvojili tri medalje. Brončanu medalju osvojile su Petra Šebalj i Nera Galić dok je zlatnu medalju sa 331 bodom osvojio Josip Mario Bureš.
Svim natjecateljima čestitamo, a u klubu teku daljnje pripreme za nadolazeća natjecanja i polaganja.