/Svijetla točka mlade reprezentacije pred utakmicu s Francuzima VLAŠIĆ: "ZA DOBAR REZULTAT NAŠ VRATAR MORA BITI PONAJBOLJI IGRAČ"
nikola vlašić hns

Svijetla točka mlade reprezentacije pred utakmicu s Francuzima VLAŠIĆ: "ZA DOBAR REZULTAT NAŠ VRATAR MORA BITI PONAJBOLJI IGRAČ"

Hrvatska U-21 danas igra svoju drugu utakmicu na europskoj smotri u Italiji i San Marinu, a s predstavnicima medija razgovarao je i Nikola Vlašić.

“Nisam nastupio na nedavnoj prijateljskoj utakmici, ali gledao sam je i vidio da smo igrali kompaktnu obranu te da je naš vratar imao nekoliko dobrih obrana. Želimo li izvući dobar rezultat, i ovoga će puta morati biti među najboljim igračima. Francuze pak krasi mnogo kvalitete na krilnim pozicijama”

“CSKA je pravo mjesto za moj napredak kao igrača i jako dobra odluka za moju daljnju karijeru. Imam odličnog trenera i stručni stožer i mladu momčad. Ne slažem da mi je nužan bio odlazak u lige ‘petice’, CSKA je odličan poligon i uistinu me želi, što je također odigralo važnu ulogu”

Foto HNS

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.