Svi u Grabrik: Plamene danas pišu povijest i pomažu Martini

Požega je prošle sezone pokazala da i te kako voli košarku, ali i da je razmažena, da joj treba povoda za odlazak u Grabrik, a kad je tamo, čak zna biti i navijački raspoložena kako je to bilo u finalnoj seriji protiv Raguse.

Oglas

Danas se u Grabriku, alias SD Tomislav Pirc, igra još jedna povijesna košarkaška utakmica. Nakon što su prošle sezone igrale regionalnu ligu i skupljale iskustvo, požeške košarkašice ove sezone idu korak dalje, i to veliki korak, i bore se za plasman u Eurocup. Protivnik je jedna od najboljih ekipa Europe, slobodno ih možemo svrstati u top 10, sigurno ne griješimo s tim skaliranjem, francuski Montpellier. Riječ je o ponajboljoj ekipi Francuske koja je spletom nesretnih okolnosti ostala bez titule prvaka.

Oglas

U Požegu stiže moćan košarkaški stroj satkan redom od reprezentativki koje su se nedavno vratile s Europskog prvenstva, dobar dio njih ostao je do same završnice što još malo pojačava dojam kako je riječ o top ekipi.

Oglas

Naravno da Plamene ne mogu rezultatski u dvije utakmice puno protiv takve ekipa, ali ono što mogu i što će sigurno učiniti je dati sve od sebe tokom svih 40 minuta. Red je napuniti još jednom tribine Grabrika i pozdraviti cure, čestitati im na onoj fantastičnoj sezoni, dati podršku da i ove budu na istom tragu. I nije to jedini razlog za dolazak u dvoranu, ovaj put ulaz nije kao obično slobodan, cijena ulaznice je 10 kuna, a sve što se prikupi ide za liječenje Požežanke Martine Šimić kojoj su potrebna ogromna financijska sredstva za odlazak na operaciju u Ameriku, prikupljanje ide dobro, no cilj je još daleko i svaka kuna je bitna pa Vas pozivamo da dođete, naravno da smijete uzeti i više od jedne ulaznice i tako barem malo pomognete Martini. Budimo heroji, zapalimo plamen svi skupa!