Svi testirani nogometaši HNL-a negativni

Nastavak nogometne sezone je sve bliže, kako svi dobro znamo otvorit će je Osijek gostovanjem na Rujevici u Hrvatskom nogometom kupu. Kako se sezona bliži provode se i testiranja nogometaša , a u svim će se klubovima organizirati dvostruka testiranja (unutar pet dana). Vrlo pozitivne prve vijesti na RTL televiziji je rekao prof. dr. Dragan Primorac, predsjednik Zdravstvene komisije HNS-a.

Oglas

– Mogu reći lijepe vijesti. Prvih 70 uzoraka su negativni. U pitanju su testovi koje smo napravili u Rijeci i Lokomotivi, rekao je dr. Primorac i nastavio:

Oglas

– Model koji smo osmislili u Hrvatskoj temeljen je na znanstvenim činjenicama. I moram reći da se naširoko i lijepo govori o hrvatskom modelu. Iskreno, pozitivno gledam prema svemu što slijedi, prema budućim testiranjima jer je i općenita slika u Hrvatskoj itekako dobra. Također, uvjeti s višom temperaturom i povećanom vlažnosti usporit će širenje virusa. No, nema opuštanja, ali sam pozitivan i zbog toga jer poznam situaciju u klubovima gdje su baš svi iznimno odgovorni u ovoj situaciji.