Svi putevi vode u Vardarac, Baranja kući dočekuje Piškorevčane

Za vikend se igra 26. kolo osječko-baranjske 1. ŽNL. Veliki derbi u Vardarcu smo najavili, ali i ostale čekaju vrlo zanimljive i neizvjesne utakmice. Svi će na terene osim Radnika koji je slobodan.

Oglas

Oglas

Omladinac će put Radikovaca gdje će pokušati osvojiti bodove kod posljednjeg Bratstva koji na kontu ima samo bod. Ondje Smoljina momčad ne bi trebala imati problema, no domaćini su pokazali da se ne predaju olako. U Đurđenovcu će gostovati popovački Hajduk. Iz Đurđenovca je ovog proljeća bod odnijela samo Baranja Belje, pa je za očekivati da će Balogova momčad i u ovom susretu doći do punog plijena, međutim u posljednja su dva kola živnuli i Popovčani. Baranjci će dočekati Ratare u susretu u kojem imaju imperativ osvajanja bodova. Isto će tako navijati i za podjelu bodova u Vardarcu gdje gostuje lider iz Donjeg Miholjca.

Oglas

U Kuševcu će Torpedo, nakon prolaska u finale đakovačkog kupa, pokušati doći i do prvenstvenih bodova. Barišićevu momčad ne očekuje lagan zadatak jer im dolazi momčad iz gornjeg doma, ekipa Viljeva. Susjedni se derbi igra u Donjoj Motičini gdje gostuje FEŠK. Nijedna ekipa nema mnogo za izgubiti, biti će ovo susret za prestiž, a možemo očekivati i golijadu. U Marijancima će Hajduk dočekati Ladimirevčane koji ovog proljeće pružaju mnogo bolje rezultate u odnosu na jesen.

Tri su susreta na rasporedu danas, četiri sutra, a svi počinju u 17 sati.