Sveučilišta u Osijeku i Zagrebu na vrhu futsal ljestvice

Dva kola prije završetka ligaškog dijela natjecanja UniSport HR Futsal lige, u vrhu poretka sa po 12 bodova nalaze se momčadi Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilišta u Osijeku. Na trećem mjestu im za vratom puše ekipa Sveučilišta u Splitu, kojoj su blizu predstavnici Sveučilišta u Dubrovniku i Visoke škole Edward Bernays. Podsjetimo, osam kvalificiranih sudionika UniSport HR Futsal lige, kroz sedam kola se bore za plasman među četiri najbolje ekipe, odnosno za nastup na nacionalnoj završnici – UniSport Finalsima u drugoj polovini srpnja u Splitu.

Četiri utakmice 4. i 5. kola UniSport HR Futsal lige odigrane su u Slavonskom Brodu 9. lipnja. Dvije pobjede upisala je momčad Sveučilišta u Osijeku, dok su po jednu pobjedu ostvarile ekipe Visoke škole Edward Bernays i Sveučilišta u Zagrebu.

Na “dubrovačkom dijelu” utakmica 4. i 5. kola, nakon odustajanja Sveučilišta u Zadru, odigrane su dvije utakmice. Do tri boda došla je domaća momčad Sveučilišta u Dubrovniku, savladavši Tehničko veleučilište u Zagrebu s visokih 6:0. U ranijoj utakmici, TVZ je s 3:2 nadvladao Sveučilište u Splitu.

Posljednje utakmice, 6. i 7. kola održavaju se u Zagrebu i Osijeku 16. lipnja. Pratiti nas možete na UniSport TV YouTube kanalu, a raspored možete provjeriti na: https://www.unisport.hr/hr/futsal-m

Izvor: Unisport