Sven Raić više nije trener Zagorca

Nova trenerska promjena, ovoga puta riječ je o odlasku Svena Raića s kupe krapinskog Zagorca. Dijelom je riječ o iznenađujućoj odluci s obzirom da je riječ o treneru koji je u Krapinu stigao iz Gorice s kojom je sklopljen ugovor o suradnji na obostranu korist, no nije se to pokazalo kao ono što su u Zagorcu očekivali.

Oglas

– „Nezadovoljni smo ulaskom u sezonu jer smo ostvarili samo dvije pobjede na domaćem terenu i jednim igrali neriješeno te upisali dva uvjerljiva poraz na gostovanjima budući da su naši ciljevi bili bitno viši. Trenutno još razgovaramo o tome tko će sjesti na klupu Zagorca i imamo nekoliko opcija i kada dogovorimo tko će biti trener biti će te na vrijeme obavješteni“ -rekao je Tomislav Pernjek, predsjednik kluba za portal Zagorje.com.

Oglas

Zagorec je u prošlom kolu SuperSport 2. NL poražen na gostovanju kod Zrinskog, a tu je utakmicu s klupe vodio Raićev pomoćnik Tomislav Barišić, pa je posljednji susret u kojem je Raić vodio momčad bio onaj protiv Bjelovara u kojem su slavili 3:1 pobjedu. Novi trener ako bude imenovan tokom tjedna debitirat će u domaćem ogledu protiv Međimurja što se s obzirom na učinak momčadi iz Čakovca čini kao idealan izbor.