/Svečano proglašenje najboljih sportaša grada Požege za 2019. godinu održat će se u srijedu, 29. siječnja 2020. u 18,00 sati u Gradskom kazalištu PRED NAMA JE 53.IZBOR ZA NAJBOLJEG SPORTAŠA GRADA POŽEGE
sportaši požega pšs

Svečano proglašenje najboljih sportaša grada Požege za 2019. godinu održat će se u srijedu, 29. siječnja 2020. u 18,00 sati u Gradskom kazalištu PRED NAMA JE 53.IZBOR ZA NAJBOLJEG SPORTAŠA GRADA POŽEGE

POŽEGA – Izvršni odbor Požeškog športskog saveza je na svom 6. sastanku održanom u srijedu, 22. 01. 2020. donio odluku da se svečano proglašenje najboljih sportaša grada Požege za 2019. godinu održi u srijedu, 29. siječnja 2020. s početkom u 18,00 sati u Gradskom kazalištu Požega.

Osim pojedinačnih nagrada u kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj konkurenciji bit će proglašena i najbolja muška i ženska sportska udruga kao i perspektivni sportaši. Također će se nagraditi najbolji treneri i veterani kao i najbolji sportaši i udruge sportaša s invaliditetom.

Na svečanom proglašenju dodijelit će se i Trofej Požeškog športskog saveza jednom zaslužnom pojedincu i jednoj gradskoj udruzi za izuzetna dostignuća u sportu kao i Trofej za fair play. Ovo je već 53. izbor najboljih sportaša grada Požege u organizaciji Požeškog športskog saveza.

Izvor PŠS

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.