Svečano otvorena nova tribina na Feškovom stadionu

Jučer je u popodnevnim satima bilo svečano u Feričancima gdje je na stadionu Feška otvorena novoizgrađena tribina kojom ovaj ionako sjajan sportski kompleks dobiva još ljepšu ali i funkcionalniju vizuru.

Oglas

Općina Feričanci nositelj je ovog projekta, načelnik Marko Knežević osvjedočeni je ljubitelj sporta i u svakoj prilici trudi se omogućiti najbolje svojim sportašima, a kada je tako onda se to vidi i na konkretnim djelima poput ove tribine koja će desetljećima služiti navijačima Feška. Naravno, kao i uvijek kada je riječ o sportskim projektima u Feričancima ništa dobro ne prolazi bez Ivana Ergovića i Nexe grupe koja svesrdno financijski i logistički podupire ovakve projekte, pa su tako financirali i izgradnju tribine. Sam objekt je prekrasan, na njemu je još ostalo ugraditi sjedalice koje je obećao Županijski nogometni savez pa se za dovršenje čeka da oni ispune obećano, kapacitet je 200 sjedećih i 70 stajaćih mjesta, a osim toga u podnožju tribine su prostrane prostorije namijenjene klupskoj mehanizaciji za održavanje terena.

Oglas

Kada smo kod terena, upravo je to novi projekt agilne uprave Feška, naravno u partnerstvu s Općinom i Nexe grupom. Općina je već kupila i odradila “papirologiju” za izgradnju pomoćnog terena standardnih dimenzija, i ovdje se čeka ispunjenje obećanja Saveza, no ako se to i ne ostvari teren će se graditi. A ono što je najbolje u svemu tome, teren je klubu nasušno potreban jer uz seniore ima čak 6 mlađih kategorija i za funkcioniranje kluba to već postaje problem jer se jednostavno ne stignu svi izredati i izboriti za termine treninga.

Oglas

Osim načelnika Marka Kneževića i Ivana Ergovića glavnu ulogu na otvaranju imali su predpočetnici Feška i njihovi rivali iz Mladosti iz Čačinaca koji su prvi odigrali utakmicu pred novootvorenim tribinama, a s obzirom da su te dvije momčadi i rivali u ligi ne sumnjamo da će svi ti mladići još godinama uživati u nastupima na ovom reprezentativnom kompleksu kakvim se malo klubova može pohvaliti.

 

Foto: nasice.com