/Svečano otvorena Kuća nogometa u Osijeku VELIKA INVESTICIJA ŽUPANIJSKOG NOGOMETNOG SAVEZA I NS OSIJEK
1

Svečano otvorena Kuća nogometa u Osijeku VELIKA INVESTICIJA ŽUPANIJSKOG NOGOMETNOG SAVEZA I NS OSIJEK

Današnjem su otvorenju osječke Kuće nogometa između ostalih nazočili izvršni direktor Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić, članovi IO Ante Kulušić, Nenad Črnko, Tomislav Svetina i Davor Ivić, savjetnik u HNS-u Zorislav Srebrić, a viđeni su i Miroslav Marković, Damir Vrbanović, Neven Šprajcer, Zoran Cvrk, Branko Kaptalan, članovi Radne zajednice HNS-a i brojne druge goste iz nogometnih klubova širom Slavonije i Baranje.

3

– Ovo je kapitalan objekt kakvoga, s ponosom mogu istaknuti, nema nigdje u Hrvatskoj. Bit će u funkciji svih sekcija našeg nogometnog županijskog saveza,a u jednom će njegovu dijelu, na gornjoj etaži, biti prostor koji ćemo komercijalizirati davanjem u najam i time namaknuti sredstva za samofinanciranje, održavanje ove doista lijepe Kuće nogometa – kazao je prigodom otvorenja Ante Vučemilović-Šimunović, predsjednik Županijskog nogometnog saveza.

2

Ukupna je investicija vrijedna oko 6 milijuna kuna, a financirana je sredstvima ŽNS osječko-baranjskog i Grada Osijeka, te uz pomoć Hrvatskog nogometnog saveza, a svečano su Kuću otvorili mladi nogometaši iz nekoliko klubova Osječko baranjske županije.

Podijeli
  •  
  •  
  •