Sve je spremno za početak 1. ŽNL Požeško-slavonske županije

Nakon odmora od duge sezone i dobro odrađenih ljetnih priprema vrijeme je da se županijski prvoligaši vrate na zelene terene. Prošlogodišnji županijski prvak Croatia Mihaljevci pokušat će ove sezone obraniti titulu, a borba za novi trofej kreće već ove subote.

Oglas

U subotu ćemo gledati prve dvije utakmice ove sezone. U Rajsavcu će se sresti domaći Dinamo koji je prošlu sezonu završio u zlatnoj sredini i Mladost iz Pavlovaca koja želi nastavati pisati lijepu nogometnu priču iz prošle sezone. Druga utakmica bit će ona između ekipa HNK Dobrovac koji se dosta pojačao ove sezone i novaka u ligi NK Hrvatski Dragovoljac (D), aktualnog osvajača 2. ŽNL PSŽ.
U nedjelju će snage omjeriti neugodni domaćin Omladinac iz Čaglina i respektabilna ekipa Kaptola koja se prethodne sezone pozicionirala na trećem mjestu. Aktualni prvak, NK Croatia Mihaljevci kod kuće će dočekati nimalo bezazlenu momčad NK Kuzmica u kojoj je ovo ljeto bilo izrazito prometno.
Jedna od utakmice prvog kola bit će ona u Zagrađu u kojem će se sresti domaći Graničar i gost NK Slaven Gradac, inače dvoboj sedme i desete ekipe prethodne sezone u kojoj će obje ekipe tražiti 3 boda. Posljednja utakmica koju ćemo najaviti je ona koja se igra u Vetovu između dvije ekipe koje su u prošloj sezoni bile u gornjem domu gdje će HNK Graševina probati oprati gorak okus poslije njihovog posljednjeg susreta koji je završio na strani gostiju, viceprvaka lige – BSK Buk.