Sve je spremno za Hrvatski Premier Tenis

Pred nama je prvi dan teniskih poslastica u Osijeku – počinje Hrvatski Premier Tenis na kojem će zaigrati hrvatske teniske zvijezde i legende.

Oglas

Određene su četiri ekipe koje će se boriti za pobjede. U timu A su Marin Čilić, Jana Fett, Nikola Mektić, Ana Konjuh, Goran Ivanišević, Saša Hiršzon i Lucija Faj. U timu B igrat će Borna Ćorić, Donna Vekić, Ivan Dodig, Tena Lukas, Iva Majoli i Matej Dodig. U timu C za pobjede će se boriti Borna Gojo, Lea Bošković, Franko Škugor, Iva Primorac, Goran Prpić i Nera Tešankić. U timu D su Duje Ajduković, Tereza Mrdeža, Mate Pavić, Antonia Ružić, Jelena Kostanić-Tošić i Fran Kuna.

Oglas

Prvi mečevi igraju se u četvrtak u 15 sati, kada će se sastati tim B i tim C. Tim A i tim D na redu su u 18 sati, a u oba susreta igrat će se parovi, mješoviti parovi, susret parova koji sačinjavaju legende i juniori te muški i ženski singl.

Oglas

Mečeve možete pratiti u prijenosima na stranici Hrvatski Premier Tenis na Facebooku, a u nedjelju poslijepodne igra se završnica s izravnim prijenosom na HTV-u.

Sve je spremno, još malo pa krećemo!