Svako zlo za neko dobro

Kako stara narodna mudrost kaže – svako zlo za neko dobro. Korona kriza i ova dugotrajna korizma u kojoj smo se prisilno odrekli sporta kada konačno završi sigurno će izroditi neke dobre stvari, a ono što smo već sada sigurni je to da će slavonski nogometni klubovi imati sjajne terene, a mnogi od njih i puno uređenije prostorije i okoliš na stadionima.

Prateći stranice klubova na društvenim mrežama zaista je prekrasno vidjeti da ljudi vrijeme koriste da odrade posao i pomognu svojim klubovima, u više klubova se radi kompletna rekonstrukcija terena, a oni drugi se trude postojeće terene učiniti što boljima. I ide im fantastično! Ipak, od svih nekako nam je za oko zapeo teren u Boboti, tamo je Miodrag Radić napravio – Bernabeu! Pogledajte samo ovaj teren.

https://www.facebook.com/100021627335680/videos/656053945125511/

Pa tko ne bi danas zaigrao, nedjelja, tepih, sunce….

S obzirom da je pred nama još neko vrijeme “korizme” sigurni smo da će se svugdje odraditi lijep posao, kada se lopta konačno izvuče iz skladišta da će slavonski nogometni hramovi biti u puno boljem stanju nego su bili uoči prekida natjecanja, nek nam to bude utjeha u ova teška vremena, a svima onima koji se trude i rade na poboljšanju uvijeta najveće zadovoljstvo svakako će biti kada na kraju dana vide ono što su odradili za svoj voljeni klub.