Svačić se sprema za MŽNL, a nada se 3. HNL

U specifičnoj situaciji s pripremama su krenuli nogometaši Svačića, naime oni u prvim danima priprema još uvijek ne znaju za što se spremaju, hoće li ili neće igrati kvalifikacije za 3. HNL protiv satničke Mladosti.

Oglas

– Mi se spremamo za Međužupanijsku ligu jer jednostavno nemamo konkretnu informaciju hoće li biti tih kvalifikacija. Vez obzira na nas od srca navijamo za Marsoniju u dvobojima protiv Junaka, vjerujemo da će otići tamo gdje joj je mjesto, a ako tako bude čekat ćemo hoće li biti naših kvalifikacija vjerujem da ćemo biti spremni. Nama je uprava postavila zadatak za MŽNL a on glasi – borba za naslov prvaka, u skladu s tim doveli smo nekoliko kvalitetnih pojačanja, ako pripreme odradimo kako treba vjerujem da ćemo i odraditi dobar posao kada krene borba za bodove – rekao je trener Svačića Mario Tadić za Sportalo.

Oglas

Pripremne dvoboje Svačić će otvoriti u Slobodnici gdje će sudjelovati na tradicionalnom turniru, nakon toga slijede dva pojedinačna ogleda s Oprisavcima i Budućnosti iz Rešetara, a nakon toga turniri u Bebrini i Stupniku. Posljednje dvije provjere su dvoboji sa pleterničkom Slavijom i kao generalka ogled protiv BSK-a iz Buka.

Oglas

Što se igračkog kadra tiče pet je novih imena u rosteru, a svakako najzvučnije pojačanje je Stjepan Stubičan koji je pristigao iz Oriolika, uz njega novaci su Jure Ilakovac iz  Željezničara, Marin Buzov iz Budainke, Mateo Štuc iz Marsonije te Mladen Has iz Posavca.